Ceglédi Zoltán elmondta, mit kell tenni, hogy jöjjenek az uniós pénzek

2023. március 22. 10:54

Ha van még ötlet, hajrá. Majd benyújtjuk Brüsszelnek – üzente a politológus.

2023. március 22. 10:54
null

Ceglédi Zoltán közösségi oldalán azt írta, hogy „az EU a pénzért cserébe 33 év civilizációs hepehupáit akarja kivasaltatni, szerintem érdemes lenne beleállni, és MINDENT IS kihozni a szupermérföldkőbányából”. A politológus példákat is hozott, ilyen az, hogy 

  • „Csak akkor jár EU-s pénz, ha innentől a szülők általános iskola első osztályában írásbeli nyilatkozatot tesznek, hogy számít-e a többi gyerek osztályzata, vagy sem. Tehát vagy azt mondom, hogy bezzeg a Szilvi ötöst kapott, te meg hármast, mordizomadta, vagy azt, hogy engem aztán nem érdekel, ha mindenki szar jegyeket kapott, csak az, hogy te is. A nyilatkozatot évente lehetne újrakötni, mint az autóra a biztosítást.
  • Csak akkor jár EU-s pénz, ha a postán, a bankban és a kormányablakban a biztonsági őr egy kurva nagy fülest ad mindenkinek, aki két sorszámot nyom magának.
  • Csak akkor jár EU-s pénz, ha megtanulunk egy sorba állni, és az épp felszabaduló pénztárhoz menni.
  • Csak akkor jár EU-s pénz, ha a pincérek elvégeznek egy perifériás látást fejlesztő vendégLÁTÓ tanfolyamot, ezt követően pedig negatív szervízdíjként minden elmulasztott vendégészlelés 12%-kal csökkenti a számla végösszegét.
  • Csak akkor jár EU-s pénz, ha hívsz egy taxit és az jön”.

– zárta. 

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. március 22. 20:46
Mikron fogta magát ,kihirdette a törvényt. Ez ám a jogállam. A képviselők menjenek a 3.14be.
Igazszó
2023. március 22. 18:42
Nem vicc, ahogy az eu szarrá szopatja a vétótlan gyáva csicska gecit, de sajnos ezzel a magyarokat is. Már a nato is csatlakozott hozzájuk. A gyáva köpcös geci csicskára és a bandájára kiadták a vadászati engedélyt. Ütik-vágják őket, ahol érik. Minket is. Ez pedig nem vicces. Kicsit se.
GUNTER
2023. március 22. 18:12
A szerzőt érdemes meghallgatni bárhol nyilatkozik, görbe tükröt tart mindenki elé. Ráadásul jó humorral.
BettyBlue
2023. március 22. 14:27
Másképp gondolkodik a haldokló EU, mint a fejlett Magyarország, ez van. Nem fogják fizetni a számláinkat. Ki kell lépni hogy ott álljunk végre, ahova valók vagyunk: a magyar ugaron. A többi csak hiszti ami addig itt folyni fog. Pénzt meg majd szereznek valahonnan, azt kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!