Csak egy tánc volt?

2023. március 09. 09:48

Miért nem szólalnak fel azok a baloldali képviselő asszonyok, akik monoklit festenek a szemük alá?

2023. március 09. 09:48
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Facebook

„Hol vannak a jogvédők? Hol vannak a feministák? Miért nem szólalnak fel azok a baloldali képviselő asszonyok, akik monoklit festenek a szemük alá, ha nőket bántó és sértő magatartásról hallanak? Nem látjuk például Vadai Ágnes tiltakozását, aki számtalan esetben felhívta a figyelmet a nőket ért elfogadhatatlan bántalmazásokra. A gyáva férfiak viselkedésére.

Summa summárum: a Demokratikus Koalíció nem tartja tiszteletben a kulturált együttélés íratlan szabályait, amikor szó nélküli benyeli Gyurcsány magyarázatát. Ez persze nem újdonság. A botránypolitika, a rendszerellenesség és a szélsőséges mondanivaló mindig is a párt sajátja volt.

Mondjuk ki: a Demokratikus Koalíció a legszélsőségesebb párt a parlamentben! Ne felejtsük el, hogy Gyurcsány nem ellenfélnek nevezte az Orbán-kormány, hanem ellenségnek, beszédjeiből pedig süt a gyűlölet. És a Demokratikus Koalíció az a párt, ami lépten-nyomon megfenyegeti a másként gondolkozókat, az általuk fideszesnek vélelmezett művészeket, értelmiségieket.”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. március 10. 09:26
Hol vagyunk már attól, amit Virág Elvtárs mondott a szoknyára! KÚRTA!
ERA79
2023. március 09. 18:18
Ez a Gyurcsány egy öregcse kúrcsány :D
Vasgyari Tibi
2023. március 09. 15:41
Azért nem szólalnak fel ellene , mert a kommunizmus lényege az ellenség legyőzése mindenáron, de azonnal megbicsaklik a kommunista gondolkozása, ha nincs ellenség, akkor a saját kutyánk kölykének minden megengedett. Amúgy az egész DK működését, szellemiségét leplezi le ez a kis történet. Gyurcsány a házi kiskirály, mindenkit leural, manipulál, a cél szentesíti az eszközt, meg kell szerezni a hatalmat. Bosszút kell állni.
gyaloggos
2023. március 09. 14:29
1./ NINCSENEK ma MAGYARORSZÁGON BALOLDALI képviselők! SEM hölgyek, sem urak! SZÁLHÁMOSOK , ALJAS, mocskos Nemzet- és országellenes BANDA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!