Kisbicska

2023. február 06. 08:53

Talán a miniszterelnök is érti, hogy Putyin ma pont annyira barátunk, mint anno Hitler volt.

2023. február 06. 08:53
null
Batka Zoltán
Népszava

„Az orosz árral szemben jelenleg Ukrajna a hullámtörő gát, a NATO pedig mögötte a sziklafal. Mi magyarok az ukrán nép – benne a fronton harcoló kárpátaljai magyarok – és elnökük, Zelenszkij hősiességének köszönhetjük, hogy egyelőre biztonságban vagyunk a bucsai hóhéroktól.

Ebben az összefüggésben ma Magyarországon oroszbarát politikát folytatni, az ukrán honvédő háborút hátráltatni az vagy öngyilkos lemmingpolitika vagy sima hazaárulás. Mindkettőnek komoly történelmi hagyományai vannak a jobboldalon.

Ahogy a besült hintapolitikának is. Persze, talán majd most máshogy lesz. Talán a miniszterelnök is érti, hogy Putyin ma pont annyira barátunk, mint anno Hitler volt, tanult az elődök hibájából és időben kiugrik az orosz trojkából.

Jó lenne ebben hinni. Csak éppen semmi jele nincs. És úgy fest, Dnyipróból is pont az látszik, ami Budapestről: öngyilkos kollaboráció az oroszokkal. Ha az oroszok győznek, az olyan magyar nemzettragédia, amihez képest Trianon kutyafüle. Ha pedig az ukránok, akkor, nos, kezdhetjük elmagyarázni a térség eljövendő katonai nagyhatalmának, miképp is volt, hogy miközben ők az életükért harcoltak, hátulról egy törpe szurkálta őket a tulipános kisbicskával. Nem lesz egyszerű.”

Nyitókép: Batka Zoltán Facebook-oldala

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. február 08. 21:11
Fabatkát sem ér a lelked.
samuka48
2023. február 07. 14:36
Mit szívsz,hogy ilyen okos vagy? Jó a szer?
Gyzoltan
2023. február 07. 08:19
Fájdalmas az a feneketlen sötétség, melybe bezártad magad!
bunko_jobbos
2023. február 07. 07:29
Ebben a fosban ezt az igaz félmondatot találtam: "Putyin ma pont annyira barátunk, mint anno Hitler volt." Pontosan így van. Annyi kiegészítéssel, hogy Biden, Leyen, Makaróni stb. is pontosan ennyire a barátunk. Meg kéne már érteni, hogy a politikában nincsenek barátok, csak érdekek. Amíg a lengyeleknek pl. fontos volt a migráció, addig haverkodtunk, de most a ruszkiveszély fontosabbá vált, most hűvösebb a viszony. Lesz még jobb i egyébként. A nagy veszély a ballibsi csőcselék hatalomrajutásában, hogy velük Szálasi jutna hatalomra. Ő szolgálta ki KRITIKÁTLANUL a Führert, ti meg Bident vagy mittudoménkit. A független magyar jobboldal mindig jobb lesz nekünk, mint a bármit megígérő kiszolgálószemélyzet. Itt talán részletesebben leírtam, de már nem emlékszem, mindjárt elolvasom. :-) https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2021/08/15/magyarorszagon_nincs_jobb-_es_baloldal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!