Mi is ilyen világot akarunk magunknak!?

2023. február 11. 14:46

Vigyázz mit mondasz, teszel, gondolsz! Ez a támadás üzenete.

2023. február 11. 14:46
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nyitottság, sokszínűség, tolerancia – az új multikulturális német állam szervezőelvei, annak a multikulturális államnak, amely a magyar dollárbaloldal és az őket médiában, kultúrában minden eszközzel támogató »velünk elő SZDSZ« szerint minden világok legjobbika, most elküldte hozzánk követeit.

Vigyázz mit mondasz, teszel, gondolsz! – ez a támadás üzenete.

Komolyan, mi is ilyen világot akarunk magunknak?!”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. február 12. 09:55
Kötter te rühes rubeljobbágy !
ThuleanPerspective
2023. február 12. 09:39
Remélem "nemzeti" kormányunk intézkedik... Bár gondolom a hazafiakat fogja lecsukni az antifa helyett. De ha valami csoda folytán el is kapná a TEK a bíróság úgyis felmenti. Hungary 2023. De nyugalom a fidesz már az egész országot az agglomerációba költöztette. Nekünk is lesz vidéken "antifánk": https://kuruc.info/r/35/255051/
Szilágyi Miklós
2023. február 11. 20:04
Másik állam állampolgárai egy diktatórikus eszme (komcsizmus) nevében vertek meg egy magyar állampolgárt azért mert úgy gondolták skinhead. (Lehet nem is volt az, de ha az is volt az önmagában még nem büntetendő.)
gekk
2023. február 11. 19:53
Nemnem! Mi olyat szeretnénk, ahol az orbitfélék nem lopják szét, el az országot. Ahol a korrupció nem a kormány munkája. Ahol nem az emberek vannak a kormányért hanem fordítva. Ahol az ilyen kötterféléket páros lábbal rúgják ki a gazdájukkal együtt a hazugságai és lopásai miatt. Ahol gerinces polgárok alakítják a jövőt, nem ilyen kurzusszoponcok és moslék gazdáik. De tudom, ez egyenlőre álom csak, mivel orbitnak még mindig van elég szavazonca, hogy építhesse tovább nincstelenül hatvanpusztát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!