A média is segít cukorkákat osztogatni a terrort ünneplő palesztinoknak

2023. január 31. 11:54

Hány halott zsidó kell még ahhoz, hogy a média is megértse: ezeknek a zsidó állam léte a probléma.

2023. január 31. 11:54
null
Seres László
Seres László
az individualista

„A mainstream média természetesen nem meri nyíltan leírni, csak érezteti, hogy a jeruzsálemi (meg általában az összes) terrortámadás valamiféle érthető válasz egy izraeli etnopolitikai mészárlásra. Az elkövetők erkölcsi legitimációját akkor is a média meg a szokásos véleménydeformálók szállítják a terroristáknak, ha utána pro forma elítélik a tetteiket: a kettő mindig együtt jár, szerves része a cinizmus, az erkölcsi nihilizmus és a nyíltszíni ostobaság (»kétállami megoldás«) sajátos, helyi érdekeltségű keverékének.

A Hamász, az Iszlám Dzsihád nem »fegyveresek«, nem »militánsok« és pláne nem egyszerűen »palesztinok«: annak kell őket nevezni, amik: terroristáknak. Akkor is, ha történetesen 13 éves fiú az elkövető. Nem Netanjahu bármely kormánya (amely jelenleg tartalmaz pár szélsőséges arcot is), nem a Templom-hegyen tett »provokatív« miniszteri látogatások váltják ki a palesztin terrort, hiszen eddig mindegyik, a »békepárti« izraeli kormányzatok idején is öltek, robbantottak, késeltek.

Nem tudom, hány halott zsidó kell még ahhoz, hogy a mainstream média is megértse: ezeknek az embereknek a zsidó állam léte a probléma, nem a Templom-hegy, nem Kelet-Jeruzsálem, nem az ún. »megszállt« területek. És mivel ez a probléma, a megoldás természetesen nem egy Irán és Katar által finanszírozott, felfegyverzett, előbb-utóbb a Hamász által kormányzott »önálló« palesztin állam, amelynek térképein nem szerepel Izrael.

Nem tudom, hány év még, amíg igen tisztelt médiabeli kollégáim képesek megfelelni a szakma minimális követelményeinek.”

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. február 01. 14:20
Nektek mindenki náci, sőt egyenesen gazdasági barom, aki nem zsidó! A rasszizmusotok végtelen! S azt se felejtsd, a nácizmus bölcsője a gyilkos zsidó bolsevizmus volt! ALEXANDER SZOLZSENYICIN, The Gulag Archipelago: "A Gulag szigetcsoportban - így informálta a hitetlenkedő világot - a vértől megőrült zsidó terroristák 66 millió áldozatot öltek meg 1917 és 1957 között! A 10 és számú Cseka utasítás 1921 január 8-ról így hangzott: 'a polgárság elnyomásának fokozására'." HILAIARE BELLOC, híres történész, G.K. Hetilapjában 1937 február 4-én: "A kommunista propaganda világszerte szervezés és irány tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az Oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata." MINDSZENTY BÍBOROS, Magyar Bíboros, a B'nai B'rith figyelőből 1949 január 28-án: "Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők annak a forradalmi bandának a vezetői, akik az országot kínpadra vonják." -már csak ilyen lett a világ; előbb-utóbb minden a felszínre kerül, még a ti mocskotok is..! Tagadj, átkozódj, gyűlölködj, mert ebben vagytok nagyok... - "Egy gój megölése egyenlő egy vadállat megölésével." (Szanhedrin 59a) - "Előbbvalók az emberek az állatoknál, úgy a zsidók a föld többi népeinél.," (Zeror hamar l0lb.) - "A világ népei azonban nem neveztetnek embereknek, hanem állatoknak." (Baba mezia 114b.)
01234567890
2023. január 31. 20:34
A zsidó szóra megjelent a nemzetiszocialista, rasszista, antiszemita, vérgőzös szájú újnyilas @Gyzoltan, takarodjon a innen.
01234567890
2023. január 31. 20:34
A zsidó szóra megjelent a nemzetiszocialista, rasszista, antiszemita, vérgőzös szájú újnyilas @Gyzoltan, takarodjon a innen.
01234567890
2023. január 31. 20:34
A zsidó szóra megjelent a nemzetiszocialista, rasszista, antiszemita, vérgőzös szájú újnyilas @Gyzoltan, takarodjon a innen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!