Orbán Viktor az egekbe emelte a benzin árát

2022. december 07. 20:29

Az éj leple alatt a kormány nemcsak az üzemanyagárakat emelte, hanem a jövedéki adót is.

2022. december 07. 20:29
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Orbán Viktor az egekbe emelte a benzin árát. A megfizethetetlen benzinár első számú felelősét Orbán Viktornak hívják.

Az éj leple alatt a kormány nemcsak az üzemanyagárakat emelte, hanem a jövedéki adót is. És közben arra a szankcióra hivatkoznak, amelyről Orbán büszkén hirdette, hogy Magyarország mentességet kapott.

Az üzemanyaghiánytól már akkor szenvedett Magyarország, amikor még nem is voltak szankciók. Így szó sem lehet arról, hogy a szankciók miatt kellett árat emelni. Az ársapka eltörlése Orbán Viktor döntése volt, a következményekért is ő felel.

Pedig van másik, van jobb út! Az #Árnyékkormány azonnal és jelentősen csökkentené a jövedéki adót. Ezzel olcsóbb lenne az üzemanyag, és meg lehetne óvni a magyarokat attól a tehertől, amelyet Orbánék elhibázott politikája miatt kell cipelniük.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. december 11. 23:46
"Orbán Viktor az egekbe emelte a benzin árát" Ja. Az emelés után is az egyik legalacsonyabb az Unión belül. ......... Idióta.
Bokros Birka
2022. december 09. 08:57
Degenerált Kretén tábor az égbe megy!
mukk
2022. december 08. 20:45
A bolgár tehén szövegét lefordítom gyurcsány-nyelvre: 'Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." Ezek nem változnak sose.
csulak
2022. december 08. 17:01
ahogy a baloldali vezetes sporol a kozpenzzel ! https://www.origo.hu/itthon/20221208-felkesz-lanchid.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!