Ma már csak az nem propagandista, aki a Fülesbe ír

2022. november 23. 07:50

Tisztázzuk végre! Mindenki okkal propagandistázhat mindenkit.

2022. november 23. 07:50
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Facebook

„Tisztázzuk végre! Mindenki okkal propagandistázhat mindenkit. Mi is a ballibeket. Minket meg nem is zavar ez a megbélyegzés. Ma már csak az nem propagandista, aki a Fülesbe vagy a Burdába ír.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2022. november 23. 17:28
kedves lentulai elvtárs. sokadszorra is sikertelen azon próbálkozásotok, hogy mindenki mást is lehúzzatok magatok mellé az ülepítőbe.
púpos
2022. november 23. 13:20
Elképesztő, hogy ezt egy jobboldali mondja ki. Elképesztő. mert ezzel egy baloldali sosem fog egyetérteni! Ez a kinyilatkoztatás megint csak arra jó, hogy kimondtunk valami - szerintük - olyant amit ők sosem fognak elismerni, de ránk bélyeget süt. Oktalan, idétlen gondolat!
dezilluzionista
2022. november 23. 12:59
Kibaszottunalmas.
púpos
2022. november 23. 12:47
"Mindenki okkal propagandistázhat mindenkit. Mi is a ballibeket. " És akkor jön a hiszi a piszi. És akkor a közvélemény kinek higgyen, ha minden okkal történik szerinted? Ha egyik sem különb a másiknál a valóságban, akkor minek vagytok? Addig, amíg mindent elsikálnak politikai érdekből, addig minek vagytok? A tetteseket elrejti a homály, csak koncként dobott Zuschlágok maradnak. Cseh Katika is meg fog úszni mindent. Hányinger az egész akár globalista, akár nemzeti érdek vezérli
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!