Dobrevék szélsőbaloldali pökhendisége

2022. november 01. 08:58

Képtelenek belátni, hogy az önkontroll hiánya állandó vereségeik legfőbb oka.

2022. november 01. 08:58
null
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Kíváncsi volnék arra, hogy ha feltenné bárki a kérdést Gyurcsány Ferencnek vagy nejének, Dobrev Klárának, hibáztak-e bármikor bármiben, mit válaszolnának rá. Nagy valószínűséggel az derülne ki, hogy ők soha semmikor és semmiben nem tévedtek, nem követtek el hibát, bűnöket meg végképp nem, a feltételezés is sértő és felháborító rájuk nézve. Hibátlanok és bűntelenek, tévedhetetlenek a múltban és a jövőben.

Nyugodtan mérget vehetnénk rá azonban, hogy nagyjából ugyanezt a választ kapnánk az összes csontbaloldali politikustól, aktivistától, harcos balos úgynevezett értelmiségitől is. Természetesen ezt így se Dobrevék, se a holdudvari slepp nem mondaná ki. Nagy általánosságban arról beszélnének, hogy igen, ők is tudnak hibázni, s jó párszor rosszul mérték föl az esélyeiket, a viszonyokat. Ám a végén minden esetben kiderülne, hogy csupán egy hibájuk van: naivul, jóhiszeműen alábecsülték a Fidesz, a kormány, a jobboldal gonoszságát és korrupcióra, a választók inkorrekt megtévesztésére irányuló alantas hajlamait.

Képtelenek belátni, hogy az önreflexió, önkontroll hiánya a folyamatos, állandó vereségeik legfőbb oka. Dobrev Klára még az áprilisi országgyűlési választás kampányában mondta övéinek egy gyűlésen, hogy többet kellene egymással beszélgetniük. Most pedig közösségi oldalán nyilatkozott úgy mintegy mottóként: »Hiszek abban, hogy másokat meghallgatva tudunk csak jó döntéseket hozni.«

Mindez nagyon konstruktívan hangzik, de van vele egy hatalmas bibi. Gyurcsányné már tavasszal sem azt mondta a pártbélieknek és szimpatizánsaiknak, hogy beszéljenek a többi választópolgárral, hanem azt szorgalmazta, hogy egymással tegyék meg ezt. Mint ahogy mostani felhívása is csak látszólag buzdít arra, hogy gyarapítsák a szavazóbázisukat és a társadalom széles rétegeivel álljanak szóba. Dehogy, szó sincs ilyesmiről!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. november 02. 07:22
Vonyítsatok fideszszopó kutyák!
Robertoo
2022. november 01. 19:32
Nem értem a cikk szerzőjét, miért segít ezeknek az idiótáknak? Inkább dicsérni kellene őket, hogy milyen szépek.
Apa1964
2022. november 01. 18:16
Lehet, nagyon naív vagyok. Mégis, arra gondoltam, mi lenne, ha jobb és bal oldal Nagykutyái....parlamenten kívül.....egy jó kis kerthelységes kocsmában, le ülnének és egy jó hideg korsó sör mellett, indulatok nélkül el kezdenének beszélgetni az elképzeléseikről meglátásaikról.....Kis idő (és pár korsó után) ki alakulhatna egy HAVERI társaság, ahol mindenki higgadtan és kompromisszumra képesen el kezdené vezetni MAGYARORSZÁGOT! Ez csak álom...tudom, de nagyon szép...ugye?!
csulak
2022. november 01. 14:36
irja le valaki mi jot MAgyaroszag baloldaltol !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!