Foci helyett szivárvány

2022. november 25. 09:04

A német válogatott mindennel foglalkozik, csak a labdarúgással nem.

2022. november 25. 09:04
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„»Szaladok, hogy átmenjek a szivárvány alatt« – énekelte Kovács Kati valamikor a ködbe vesző hetvenes években, Douglas Murray pedig ezt írja a Háború a Nyugat ellen című könyvében, most: »Csak a három kontinensen elterülő nyugati országokkal közölték folyamatosan, hogy csak akkor lehet őket legitimnek tekinteni – avagy egyáltalán tisztességesnek –, ha gyorsan és alapvető módon megváltoztatják demográfiai összetételüket. 

A 21. század víziója a jelek szerint az, hogy Kína Kína maradhat, és a Távol- és Közel-Kelet különböző országainak megengedik – sőt elvárják –, hogy változatlanok maradjanak, illetve visszatérjenek valamihez, amik egykor talán voltak. 

Ám a nyugatiként azonosított országok esetében az volt az elvárás, hogy váljanak valami mássá, vagy ennek hiányában elveszítik legitimációjukat. […] A női, szexuális kisebbségi és természetesen az eltérő rasszba és etnikumba tartozó kisebbségek jogai kapcsán úgy kerülnek bemutatásra a tények, mintha sohasem lett volna ennél rosszabb a helyzet, miközben a valóságban sosem volt jobb.«

Douglas Murray igazsága sajnos megfellebbezhetetlen. És ebből az igaz­ságból következik mindaz, ami a foci-vb-n zajlik. 

A foci-vb-n most éppen az zajlik, hogy az ázsiai és afrikai csapatok fociznak, a nyugati országok közül számosan pedig megpróbálnak mások lenni, mint amik. Ebben az őrületben pedig természetesen ismét a németek járnak élen – ki más járna, a világ minden őrületében ők jártak mindig az élen.”

Nyitókép: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2022. november 28. 09:27
Homofób tiltakozás az orális szex ellen, miközben látványosan bepucsítanak. Ha az LMBTQ lobbinak akartak volna kedvezni, nagyra tátott szájjal állnának ott. Nem értem a burkolt üzenetet...
kozmosz
2022. november 26. 05:52
Ennyi hófehérbőrű szőke németet ritkán látni együtt.
confitür
2022. november 26. 05:47
Mivel Európa sikeressége nagymértékben függ Németország jólététől,ezért először Németországot kellett teljesen tönkrevágni. Amennyiben Európa nem fúj azonnal ébresztőt, az USA gyarmata lesz,száz évre eladósítva.
shatterhand
2022. november 25. 23:11
Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!