„Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!”

2022. október 26. 06:45

Petőfi-verssel szeretnék pontot tenni a vita végére.

2022. október 26. 06:45
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Petőfi Sándor: Mit nem beszél az a német... (részlet)

»Foglalod a kurvanyádat,

De nem ám a mi hazánkat!...

Hadat nekünk ők izennek,

Kik egy nyúlra heten mennek.«

Én a magam részéről ezzel szeretnék pontot tenni a ki-hol-beszél-csúnyán-és-bezzeg-a-nagy-magyar-költőink...című vita végére, és mindenkit arra bíztatni, hogy foglalkozzon már végre a fontos dolgokkal.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harula
2022. október 27. 19:16
Ennyi álszent faszt és picsát.. Igen Bayer Zsóti ha káromkodik az jó mer' ő egy mittudoménmiafasz... -nak képzeli magát. Szóval maradjunk annyiban hogy nincs bayerzsótis káromkodás meg kiscsajos káromkodás hanem káromkodás van meg trágár beszéd van Amivel nekem semmi bajom.
calambo
2022. október 27. 11:37
Kabul kapcája! Azért tetszik neked a Lili beszéde, mert csak ezt a stílust tudod értelmezni. Ez a te szinted, mivel a ribancok egymás közt így társalognak. Petőfit meg ne vedd a szádra, ő Magyaroknak, hazafiaknak írt verseket nem ringyóknak.
Krupp Skya
2022. október 27. 08:46
Timi kurva annyáról jutott eszembe az a régi vicc amikor egy faszi áll a buszmegállóban és káromkodik. -A kurva anyját, a jó kurva anyját! Odamegy hozzá egy rendőr. -Ne haragudjon uram de itt több ember áll a megállóban és maga káromkodik fennhangon, ez nem egy kultúremberhez méltó magatartás. -De rendőr elvtárs képzelje el, a feleségemnek néger gyereke született! -A kurvaanyját!
Nemtudommegállni
2022. október 27. 07:37
Ez az ostoba vélemény még hiányzott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!