Tízemeletnyi betont a város közepére!

2022. október 10. 10:38

Szóval ez nem zavarja a kényes érzékeket. Csak a környéket revitalizáló romkocsmák és közönségük.

2022. október 10. 10:38
null
Hont András
Hont András
Facebook

»A képviselő-testület felhatalmazta Niedermüller Péter polgármestert a településrendezési szerződés megkötésére, ami azt jelenti, hogy az utca páros oldalának öt kisebb méretű telkének összevonásából létrehozott 3347 négyzetméter alapterületen a gépészeti felépítményekkel együtt egy tízszintes, 270 szobás hotel fog elméletben hamarosan megépülni. A 27,58 méter magasra tervezett új erzsébetvárosi monolit végérvényesen meg fogja változtatni az enyhén íves, foghíjai ellenére még mindig hangulatos, váltakozó magasságú házakból álló Kazinczy utca összképét«.

Szóval ez nem zavarja a kényes érzékeket. Csak a környéket revitalizáló romkocsmák és közönségük. Tízemeletnyi betont a város közepére! Azt, mondjuk, nem tudom, hogy ki fog az állítólagos hotelben lakni, ha mindent fölszámolnak, amiért turista idejöhet.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakazigazat2
2022. október 11. 11:12
Hotel hotel hátán a hétkerben. Persze ezek a hotelek inkább amolyan airbnb-s cuccok lesznek mint rendes szállodák. Betonba kiöntik az egész negyedet. Inkább hívható lassan betonnegyednek mint bulinegyednek.
puszt
2022. október 11. 09:07
Igen fijjúg! A Budapesti rendezési tervek MEGHÁGÁSÁVAL épített Budapest legmagasabb éke viszont simán MEGHÁGHATTA Budapest látképét, vagy a szintén agyonHÁGOTT rendezésitervekkel szétdúlt Gellérthegy is Budapest éke lett... A többi NER förmedvényről ne is beszéljünk(?)! Ez nem nagyon zavar benneteket, ugye?
mustarharmas
2022. október 10. 23:28
Egyébként tényleg ocsmány egy épület.
Kiababa
2022. október 10. 21:53
Pár utcával odébb,az Akácfa utcában is hotel épül a parkolóház helyén. Ki a tököm fog ilyen gazdasági helyzetben turistáskodni? Nem mellesleg hányinger keltő ahogyan kinéz a kerület.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!