Putyin, Kirill pátriárka és Orbán Viktor szentségtelen szövetsége

2022. szeptember 27. 09:55

Mikor nyílik már fel az emberek szeme? Akkor, amikor majd ismét hazánk földjét tapossák a ruszki tankok?

2022. szeptember 27. 09:55
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Miért csinálta ezt Orbán Viktor? Mert ő is ugyanilyen elvhű támaszként tekint a magyarországi egyházakra, mint Putyin. Amelyekre most a közelgő gazdasági összeomlás vagy akár az egyesek szerint elképzelhető éhséglázadások idején nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Így bizonyára nekik is ki lesz adva majd a feladat, hogy az embereket megnyugtassák, a nélkülözés és a szenvedés hősies, sőt boldog üdvösséget ígérő elviselésére buzdítsák. S lecsitítsák a növekvő haragot és az ébredező ellenállást. Miközben persze ők majd egy fillért sem fognak arra fordítani, hogy a mélyszegénységbe zuhanó tömegeknek segítsenek. Hiszen Erdő Péter világosan megmondta: »az egyház nem jótékonysági szervezet«.

De visszatérve Putyinra és arra a szentségtelen szövetségre, ami közte és Orbán között van. Fel nem tudom fogni, hogy a magyarok hogyan felejthették el ennyire a múltat, konkrétan az országot »felszabadító« Vörös hadsereg garázdálkodását és a civil lakossággal szembeni példa nélküli brutalitását. Gondolok arra a közel 800 ezer megerőszakolt nőre, kislányra és idős asszonyra, akiket megbecstelenítettek és hosszú évtizedekig még csak nem is beszélhettek róla, gondolok Budapestre, amit a végletekig kifosztottak, gondolok a soha igazságszolgáltatás elé soha nem kerülő gaztettekre, gyilkosságra. Miként lehet az, hogy a magyar emberek jó része most mégis elhiszi, hogy Oroszország megáll Ukrajna határainál. Sőt sokan tényleg elbírják képzelni azt, hogy ez a hatalommámortól megittasult orosz diktátor majd visszaadja Kárpátalját Magyarországnak. Mikor nyílik már fel az emberek szeme? Akkor, amikor majd ismét hazánk földjét tapossák a ruszki tankok? Tényleg nem emlékeztek rá, hogy ezt már egyszer átéltük?”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. szeptember 30. 11:13
Stockholm szindrómás lettél, picsa???
Kopaszpapa
2022. szeptember 28. 05:47
Ruszki tankok kedves Rita? Ezt azok a kommunisták intézték el '56-ban is, akiket most ön hűséggel szolgál, másrészt inkább az keleti partnerség egyenlőség elven, mint az eu diktatórikus elnyomása, szerintem, ha az e zsidóeu minden vállalását tartaná, amivel becsalogatta Magyarországot is ebbe a torzszülött eu-konglomerátumba, és nem mondvacsinált kifogásokkal tartana vissza pénzeket, fel sem merülne a Hazai vezetésben, hogy más kapcsolatok után nézzen, ez épp olyan, mint a csapodár férj, amit nem kap meg a feleségétől, megkeresi máshol...
Telky
2022. szeptember 28. 04:58
Miért kell a Mandinerben állandóan a "szemetet "reklámozni és ki fizeti ?
Kivűlálló
2022. szeptember 28. 03:51
Neked kuss van kurva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!