Szerveződjetek mozgalmakba, szervezetekbe!

2022. szeptember 03. 14:05

Ha most nem vehetsz fel egy kockás inget, akkor mi lesz holnap? Nem gondolkozhatsz?

2022. szeptember 03. 14:05
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Fontos számotokra az oktatás? Fontos a számotokra fiatalok jövője? Harcolni fogtok békésen az oktatás szabadságáért? Ma Magyarországon iskolák tiltották meg a diákoknak, hogy kockás ingben legyenek…engedjétek meg hogy finoman fogalmazzak. Szarjatok rá! Mert ha most nem vehetsz fel egy kockás inget, akkor mi lesz holnap? Nem kerdezhetsz? Nem gondolkozhatsz? Mert a Diákok a tanárokért, vagy a noÁr azt mondta, hogy gondolkozz? Ki fog hétfőn kockás ingben menni újra? Ne féljetek!

Minden tüntetés kritikája, hogy utána úgy sem történik semmi. Ez a mai tüntetés egy állomás és egy lehetőség arra, hogy szerveződjetek! Szerveződjetek mozgalmakba, szervezetekbe. Találjátok ki mi lesz a celotok, hogy mi lesz a célotok elérése érdekében a stratégiátok, a taktikától és az eszközeitek. Mit szóltok? Van bennetek ehhez erő? Hoztam egy vándorkönyvet  nektek. Az Gene Sharp: Diktatúrából demokràciába című könyve. Olvassátok el, rendeljétek meg, vegyétek meg, ha elolvastátok, adjátok tovább és szerveződjetek. Ez a könyv segíteni fogja a szerveződést!

Kérjétek a CKP vagy a közélet iskolája segítségét a mozgalmatok fejlesztésében. Menjünk tovább? Szerveződjetek. Találkozzunk találkozzatok offline, személyesen és szerveződjetek! Csak rajtatok múlik, hogy lesz-e valódi jövője a cselekvő magyar polgárságnak! Én négy éve járok szervezek és szólalok fel tüntetéseken. Ha ez kell, újabb négy evig fogom ezt csinálni, addig amíg meg nem hallják a hangunkat!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2022. szeptember 04. 21:34
Kigyók kigyózzanak! Kockáspitonok!
kistroglodita
2022. szeptember 04. 21:26
Ne lázíts, te beteg állat!
Jooee
2022. szeptember 04. 20:34
Szerintem a segged is ajánld fel fogdosásra! Ebben profi vagy.
Biedermann
2022. szeptember 04. 18:07
Fogjuk hallani a hangodat-amikor segítségért fogsz kiáltani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!