Örülhetnek most a libsik, egy papot elvesztettünk miattuk

2022. szeptember 19. 12:00

Az olyan sérült embereknek, mint Hodász, másra sincs szükségük, csak az Egyházra.

2022. szeptember 19. 12:00
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Szerzetesi életre, magányra, csendre. De belelökték a verembe Hodászt, egy labilis embert, aki ezt rivaldafénnyel akarta pótolni. Csakhogy Isten fényességét nem helyettesítheti más, hibázott, elbukott.

András atya (sajnálom, a papság lemoshatatlan, hiába ugrik ki) túlságosan szembeszegült az Egyház tanításával, túl sokat engedett a modernitás szemfényvesztésének és nem értette igazán a szembenálló felek casus bellijének magját, az elemi ellentétet, a materializmus keresztényt kiüresítő gazságát. Az Egyház még elbírta volna őt, de ő már a hitet nem. Hitetlenné tette az az oldal, amitől nem félt, amivel nem átallt néha egyet is érteni dacára mindannak, amiben hisz.

Hamarabb kell felismerni azt, aki ennyire nem való pásztornak. Imádkozzatok Hodászért, tort ülnek fölötte most a pogányok, akik alágyújtottak.”

Kapcsolódó

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 19. 20:03
Valahogy nem gömbölyű ez az atya.Azért is nézték ki?
LancelotDuLac
2022. szeptember 19. 18:43
Örülhetnek most a libsik, egy papot elvesztettünk miattuk - örülök is!!! Én az összes papot lelőném - Orbán munkanélküli tábora a munkaalapú rendszerben, ők az ingyenélők!
Unknown
2022. szeptember 19. 16:09
Egy újabb példa mit tesz a "sötét oldal", az árnyék az emberek lelkével.
bumbi
2022. szeptember 19. 16:08
Ennyi népnemzeti kamukeresztényt aki még egy Mi atyánkot se tudna elmondani de vígan földbetiporja az atyát anélkül, hogy bármit is tudna az egész döntés hátteréről. Szánalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!