Márki-Zay elszámolása bullshit

2022. szeptember 02. 16:27

Kérjük, hogy az átláthatóság giccses, képmutató és hazug kék szalagját azonnal távolítsa el magáról.

2022. szeptember 02. 16:27
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Ez egy becsapás, ez szélhámosság. Ezt így nevezik. Ebből az elszámolásnak nevezett dokumentumból nem derül ki semmi, csak akkor, ha valaki elvégezte a Számviteli Főiskolát, ha valaki könyvelő vagy adószakértő, és két napi munkával összeadja az egyes tételeket, és azok alapján kisilabizálja, hogy összesen mennyi volt a bevétel és a kiadás. De még ebből sem derül ki, hogy milyen forrásból milyen célra mennyi bevétel érkezett, mennyit fizettek ki és mire. Ezek száraz adatsorok, amiből nem derül ki a lényeg.

Ha Márki-Zay nem készít a könyvelési adatok alapján egy szöveges beszámolót, amelyben konkrétan szerepelnek az adományok, a forrásaik, az adományozás ideje és célja, a részletes felhasználás és a maradék, minden hazai és külföldi adomány vonatkozásában, akkor Márki-Zay nem tudja igazolni, hogy nem rejteget valamit, akkor nem számolt el a pénzekkel. Ebben az esetben arra kérjük, hogy a korrupcióellenesség és a tisztaság, az átláthatóság giccses, képmutató és hazug kék szalagját azonnal távolítsa el magáról, a kereszténységet pedig ne ejtse ki többet a száján.

Elég a mellébeszélésből, a süketelésből, a nagy szövegekből, követeljük a világos, érthető, követhető, tényekkel alátámasztott elszámolást. Márki-Zay számoljon el. Ha Márki-Zay tisztességesen nem számol el, akkor az adományozók és az ellenzéki összefogás részéről fel kell jelenteni. Még csak egy katasztrofális vereséggel jelent meg az országos politikában, de máris képtelen elszámolni több százmillió forinttal. Úgy tesz, mintha semmi nem történt volna. Nem szabad elengedni az ügyet úgy, hogy nem számolt el, és megy tovább, mintha semmi nem történt volna. Hol a pénz?

Fontos lenne, hogy tekintélyes ellenzéki politikusok szólítsák fel egy tisztességes elszámolásra, amit nem tud megkerülni. Addig kell követelni, amíg nem derül ki az igazság. Most kell megfogni az ilyen szélhámos csalókat, mert később már nem lehet.”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. szeptember 03. 04:58
Megáll az ész, Bartus szerint MZ/P egy tolvaj, aki saját hasznára fölözi le az adományokat?
123321
2022. szeptember 02. 22:16
szegény bartus nem kapott ... :,(
123321
2022. szeptember 02. 22:15
ejj, de szeretik mások pénzét számolni :D
Magyarok Pásztora
2022. szeptember 02. 20:56
A kurva anyád szélhámos, bartus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!