Csak szólok, nem kötelező ám fűteni télen!

2022. augusztus 14. 11:43

Tudják, ez ugyanaz az eset, mint a 480-as benzin miatti károgás!

2022. augusztus 14. 11:43
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Csak szólok, hogy NEM KÖTELEZŐ ÁM FŰTENI TÉLEN. Aki második hete hőbörög és a magyar erdők teljes megsemmisülését vizionálja a “tűzifa rendelet” miatt, az a legtöbbet azzal tud segíteni, ha NEM fűt! És melegvizet sem használ.

Így több gáz, szén, olaj és tűzifa marad másnak, vagyis kevesebb fát kell kivágni.

Naa, ki vállalja?

Tudják, ez ugyanaz az eset, mint a 480-as benzin miatti károgás!

Semmi nem tiltja, hogy valaki a piaci áron tankoljon! Aki rossznak, gazdasági szempontból károsnak tartja a 480-as hatósági árat, kérjen benzint vagy gázolajat 700-ért. Ez nagy segítség és nyugtatja a lelkiismeretet...

Ezt ki vállalja?

Nagy a csend...”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2022. augusztus 15. 07:41
Hírhamisító gerinctelen féreg, takarodj!
NoFace
2022. augusztus 15. 07:27
Németh Balázs fején találta a szöget!
obsitos0
2022. augusztus 15. 06:47
Tompa agyú balos ismerőseim milyen jókat mulattak a "rezsicsökkentésen", feleségeik pedig lapítottak, amikor rákérdeztem: -Nektek mennyi marad a pénzből? Nekem évente 140-160 EZER Ft-ot jelentett, alsó hangon. Most EZEK hőbörögnek a legjobban, hogy "Nem ezt ígérte, le vele!!!"
Kopaszpapa
2022. augusztus 15. 06:05
Az ilyen DK szektás, drogos momentumos arcok csak háborognak, lázadnak, de ők a leghangosabbak, mikor az következik amit szeretnének, ugyanis mégsem azt akarják, azt nekik csak mondta valaki, aki hallotta valakitől. Kretének, kár rájuk időt fecsérelni, olyanok mint a poloska, zúgnak büdösek, de sok vizet nem zavarnak, kár agyonütni, mert csak a kosz van velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!