A liberálisok szerint vicc a honvédelem

2022. augusztus 24. 13:06

Az a gond ezekkel a liberálisnak nevezett kommunistákkal, hogy semmi nem jelent nekik semmit.

2022. augusztus 24. 13:06
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Az a gond ezekkel a liberálisnak nevezett kommunistákkal, hogy semmi nem jelent nekik semmit. Az építkezést, a pozitív értékeket, az előremutató gondolatokat képtelenek értelmezni. Egy valamihez értenek, ami a pusztítás, vagyis a káosz, az anarchia.

Hahotázva közölt egy cikket a 444 nevű Soros-pöcegödör augusztus 20-án, amelyben azon nevetgéltek, hogy a honvédelmi miniszter kiemelt feladatának tekinti a magyar honvédség és honvédek megbecsülését. Nem csupán anyagi, hanem társadalmi szempontból is. Vagyis, ha egy magyar polgár meglát egy honvédet, »elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő a mi katonánk!«.

Na, a liberális gyökértelen gyökerek szerint ez vicces.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Szalay-Bobrovniczky Kristóf Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bobita59
2022. augusztus 25. 11:30
Érdekes kérdés, hogy mi a gond a liberálisnak nevezett kommunistákkal. Az is egy érdekes kérdés lenne, hogy az illiberálisnak nevezett kommunistákkal minden rendben van-e... Mert olyan azért sokkal több van. Nem is kell sokkal messzebbre tekinteni a mai magyar kormány irodáinak küszöbeinél... belülről. Persze tudjuk, a mi kommunistánk jó kommunista, a ti kommunistátok meg rossz kommunista... A viccet félre téve, az lenne az igazán kívánatos, ha egy magyar polgár meglát egy pedagógust, "elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő a mi tanítónk!". A kormányzat mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. Már csak az anyagi ellehetetlenítéssel szisztematikusan előidézett kontraszelekcióval is. Igazán kívánatos lenne, ha egy magyar polgár meglát egy köz-tisztviselőt, "elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő minket szolgál" A kormányzat mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. Már csak az anyagi ellehetetlenítéssel szisztematikusan előidézett kontraszelekcióval is. És lehetne folytatni a sort, egészen odáig, hogy igazán kívánatos lenne, ha egy magyar polgár meglát egy kormánytagot, minisztert, államtitkárt, "elismerő tisztelettel és szeretettel gondolja: ő is minket SZOLGÁL!" És ne az jusson az eszébe, hogy pökhendi tolvaj, lop, magát felsőbbrendű főúrnak képzeli -akként viselkedik-, de nincs olyan fikarcnyi pillanata sem, ami Széchenyinek és hasonszőrű kortársainak rendszeresen volt(!), hogy a nemzet érdekében áldozatokat -akár anyagi áldozatokat- hozna. És kívánatos lenne az is, ha a kormányzaton ne lehetne nyomon követni, egy tolvaj maffia szervezet működésének minden ismérvét. Ha a rendelkezésre álló erőforrások döntő hányadát a nemzet felemelésére és nem a saját hatalmi státuszának megdönthetetlenségére fordítaná egyébként elképesztően fantáziadús, elképesztően széles spektrumon. És igen. Ebben a sorban honvédő katonáinknak is ott a helyük, de egyrészt nem feltétlenül legelöl, de egészen biztosan nem egyedüliként.
pipa89
2022. augusztus 25. 09:04
Progilibcsi globalizmus = semmi sem szent, nemzetárulás borítékolva, az anyád is eladható, ha jó az üzlet.
martymcfájl
2022. augusztus 25. 00:07
Caruso, remélem nem te vagy a Dani! Ha igen / nem (nem kívánt törlendő), akkor Borovicki úr élet- és sikertörténetében tájékozódj és utána vesd össze azokkal a tényleg fennkölt és lényeglátó szavakkal, melyet ünnepi beszédében a honvédeknek szónoklatában ismertetett!
Lajoss
2022. augusztus 24. 17:55
Dani,csak nézz rá erre a Bobri miniszterre..Bruhaha..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!