Az új amerikai nagykövet kilátásai és a passzív-agresszív hangnem

2022. augusztus 08. 15:07

Ha Pressman úgy dönt, hogy „újabb André Goodfriend” lesz, akkor budapesti tartózkodása nem lesz diadalmenet.

2022. augusztus 08. 15:07
Tóth-Bíró Zsófia
Hungarian Conservative

„Mr. Pressman jelölése és kinevezése, mint volt Obama-hivatalnok és nagykövet, aki az LMBTQ-mozgalom vad támogatója, nem lehetett meglepő. Joe Biden, vagy inkább azok, »akik kézben tartják Bident«, mint az komikus J. P. Sears mondja, úgy látszik, felvették azt a szokást, hogy elkötelezett aktivistákat tesznek hatalmi pozíciókba. Vegyük csak Ketanjee Jackson bírónőt, az első fekete nőt, akit a Legfelsőbb Bíróság tagjává kineveztek, aki nem tudja definiálni, mi a nő. Vagy az egészségügyi államtitkárt, aki nem hajlandó válaszolni a kérdésre, hogy férfiak lehetnek-e terhesek, és ha nem, akkor miért nevezik mostanában a nőket „szülő személynek” a minisztérium dokumentumaiban. Vagy ott van Nina Jankowicz, a (nem túl sajnálatos módon) idő előtt megszűnt Igazságminisztérium, azaz a Dezinformációs Kormányzati Testület (Disinformation Governance Board) vezetője (figyeljük meg ennek a rövidítését – DGB –, ami Greg Gutfeld megfigyelése szerint nagyon hasonló a KGB-jéhez), aki szerint az a Twitterrel a fő baj, hogy azt »a fehér, cisznemű férfiakra gondolva« találták ki.

Ha Mr. Pressman úgy dönt, hogy »újabb André Goodfriend« lesz, mint azt a Mandiner.hu írta, akkor budapesti tartózkodása nem lesz diadalmenet, de talán ő jobban tudja. Nem sok értelme volna visszatérni azon idők gyakorlatához, amikor a magyar kormányzati hivatalnokok nem léphettek be az Egyesült Államokba az állítólagos korrupció miatt, és amikor a civilizált párbeszéd helyett Victoria Nuland szópárbajba keveredett Szijjártó Péterrel. Mint ahogy korábban írtam, nem szokatlan, viszont kontraproduktív dolog passzív-agresszív hangnemet használnia az amerikai kormánynak egy országgal szemben, ami állítólag »barát és szövetséges«. Főleg a mostani helyzetben, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke a valahai legnépszerűtlenebb elnök a legújabb közvéleménykutatások szerint, a kormányzat képtelen kezelni az ellátási láncok válságát, az infláció vágtat, a nagyvárosokban pedig növekszik a bűnözés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 09. 13:08
Amy csirkefogó. 10 000 00 indián megölése. 10 000 000 bölény elpusztítása 50 000 000 néger rabszolga tartása. 10 000 000 mustáng megölése. Az ,hogy killer vagy ,nem fedi a valóságot.
enes
2022. augusztus 09. 07:53
Ha Pressman úgy dönt, hogy „újabb André Goodfriend” lesz, akkor budapesti tartózkodása nem lesz diadalmenet. ---------------------------------------------------------------- Úgy döntöttek, hogy „újabb André Goodfriend” lesz
Lmcwelt
2022. augusztus 09. 05:21
nick89' már megint nyitott szájjaj rohantál be a faszerdőbe. Egészségedre!
oskar
2022. augusztus 08. 21:38
Szerintem, ha nem változik meh rólunl a véleménye akkor meg fog még telni tüntetőkkel a Szabadság tér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!