A pornós vlog után itt az új meló: Tanár úr Márki-Zay szabadegyetemén tart előadást!

2022. augusztus 29. 15:41

Többször újraolvastuk, megvitattuk: ez nem vicc vagy mém, bár valóban vicces.

2022. augusztus 29. 15:41
null
Ódor János László
Kontra

„Havas Henrik saját bevallása szerint hollywoodi karriert csinálhatott volna, és élete nagy tévedése volt a médiában elhelyezkednie. Mindenesetre saját csatornát indított, ahol rögtön egy pornószínésznővel kezd; és még azt is bevallotta, hogy homofób, de küzd ellene. Szeptember elején azért még fellép MZP-ék szabadegyetemén, ahol Orbán Viktorról tart majd előadást.

Többször újraolvastuk, megvitattuk: ez nem vicc vagy mém, bár valóban vicces. Havas Henrik tényleg Márki-Zayék I. Mindenki Szabadegyetemén fog szeptember elején előadást tartani Pilismaróton, méghozzá Orbán Viktor politikai karrierjéről.

Márki-Zaynál persze semmin sem kellene  meglepődnünk: tavaly szépen összegyűjtöttük, hogy milyen elhasznált politikai árvákat volt képes maga köré gyűjteni Király Júliától kezdve Puzséron át egészen Tibi atyáig.

VEREBES ÉS A HETI HETES:

Innen nézve Havas Henrik tökéletesen illik ebbe a sodródó, bagolyköpetszerű társaságba, ahogy a Magyar Televízióból Horn Gyula államtitkárságán keresztül a Heti Hetesig, végül a Jobbik tévéjéig jutott. És még onnan is leselejtezték. Mi azért emlékeztetőül idéznénk Verebes Istvántól, aki saját bevallása szerint is Orbán Viktor megbuktatásából épített magának házat.

A Heti hetesről: Kizárólag azért vállaltam el, mert a fiam épp akkor nézett ki magának egy egyetemet Londonban. Igen, mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről. Havas Henrikről: Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el.”

Kapcsolódó

Márki-Zay most épp a magát homofóbnak tartó Havas Henriket konferálja fel

Az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje szerint Havas stílusa egyedülálló. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. augusztus 30. 09:42
Ez a Havas olyan próba ember, de nem sikerült!
patópál
2022. augusztus 30. 09:37
"Havas Henrik tényleg Márki-Zayék I. Mindenki Szabadegyetemén fog szeptember elején előadást tartani Pilismaróton, méghozzá Orbán Viktor politikai karrierjéről." Orbán szerintetek tartana előadást Tusványoson MZP politikai karrierjéről? Szánalmas, tehetségtelen, pitiáner balfaszok vagytok, és még észre sem veszitek. Vagy gondoljátok, hogy egy kis óbánozással elleplezhetitek azt, hogy semmiféle jövőképetek nincs azon túl, hogy "majd az EU eldönti"?
amca
2022. augusztus 30. 04:09
Ki az aki ezt a zsirospofáju ,akkuszerelőt tanárnak hívja. Azonnal visszadom a tanári dplomámat.
amca
2022. augusztus 29. 22:09
Az akkuszerelő kikiáltotta magát Tanár úrnak. Bevallotta ,hogy homofób. Ezt már 50 év eláttuk,uis a pofájára volt írva..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!