A kutyát sem érdekli a kutyapárti tüntetés

2022. július 22. 20:54

Az emberek biztonságra, és nem hergelésre vágynak.

2022. július 22. 20:54
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A kutyát sem érdekli a kutyapárti tüntetés. Ennek az oka nem más, mint hogy az emberek biztonságra és nem hergelésre vágynak.

A baloldal megtanulhatná, hogy a választópolgár okos. Pontosan látjuk, hogy a nemzetközi helyzet nehéz és veszélyes, de Orbán dolgozik, Szijjártó utazik és próbálják megvédeni az ország stabilitását.

Ezzel szemben a baloldal lázít és olyan szankciókat kér számon a kormányon, ami megsokszorozná az emberek terheit.

Vészterhes időkben a legfontosabb az összefogás és a nyugalom. Ne üljünk fel a lázításnak!”

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eFhlsanzláólénv
2022. július 24. 12:39
Igazából nem. Ez nem puszta érdektelenség. Az ország egy jelentős része egyszerűen LESZARJA, hogy mit variálnak a politikusok. Katás vagyok? Nem. Átlagfeletti bármilyen fogyasztásom? Nem. Akkor? Gecit érdekli. Aki csóró, mert szigeteletlen a háza, gazdaságtalan, régi, rossz hatásfokú konvektorai vannak, szar kis pénzből él, az meg úgyis 80%ban fideszes. Aki pedig fideszes, az ugyis holnap meghalna a nagyvezérért... nemhogy nem tüntetne! :D Hova gondol az újságíró? Ez egy fideszes ország. Ki a fasz tüntetne és miért? Ugyanmár. Valójában, a katás gecik jól megérdemelték, hogy lsszopassák őket. (megjegyezném, hogy bár sok Katást ismerek, mind fideszes, szóval nem értem mit hőbörögnek.)
matykox
2022. július 23. 18:45
Érdekes lenne néhány dobermannt vagy rottweilert ezek közé a "kutyapártiak" közé engedni. Hamar kiderülne, hogy kutyaütők.
nemecsekerno_007
2022. július 23. 08:46
Baj lesz more. Nem tüntet mindenki a libsikkel. A Fidesz egyre inkább egy nemzetiszínű DK.
Lajoss
2022. július 23. 07:56
Ősszel majd választhat a fidesz-szavazó eszik,vagy fűt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!