Ryanair-vezér, a kobold

2022. június 23. 16:29

Íme a globalizmus végterméke, a nagyvállalat vezetője, aki kivonja magát a nemzetek hatásköre alól.

2022. június 23. 16:29
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A kobold

»A multi, hidd el nem Jézuska, te rabszolga vagy ő meg géppuska« (Denis, Ha fájni kell fájjon) 

Íme a globalizmus végterméke, a nemzetközi nagyvállalat vezetője, aki, háta mögött a globális tudatipar manipulatív eszközeivel, kivonja magát a nemzetállamok hatásköre alól, s amikor ezt valaki szóvá meri tenni, manipulál, fenyeget és sértegeti a választott vezetőket. Azokat a vezetőket gúnyolja, fenyegeti, akiket szemben vele, akit csak a profit legitimizál, állampolgárok választottak meg.

A legszomorúbb az egészben, hogy egyes - feltételezem, hogy magyar állampolgárok - kommentelők a magyar állam és egy globális piaci szereplő adófizetésről vagy éppen nem fizetésről szóló vitájában a globális szereplőnek adnak igazat, »mert Orbán«. Ők a globális struktúrák »civil katonái«, akik jószándékból vagy ostobaságból (néha a kettő fedi egymást) a saját nemzetállamukkal és ebben az esetben zsebükkel szemben foglalnak állást.

Hölgyeim és uraim, ideje lenne kijózanodni, mert a multi nem a Jézuska...”

Kapcsolódó

„Leszarom, ha senki sem kedvel” – kicsoda Michael O’Leary Ryanair-vezér?
Minisztereket idiótáz, megalázza saját utasait és cége pilótáit is, ha olyan kedve van: soha nem tesz lakatot a szájára az ír fapados vezérigazgatója, aki Európa egyik legnagyobb légitársaságává alakította a Ryanairt. Portrénk Michael O'Learyről.

Minisztereket idiótáz, megalázza saját utasait és cége pilótáit is, ha olyan kedve van: soha nem tesz lakatot a szájára az ír fapados vezérigazgatója, aki Európa egyik legnagyobb légitársaságává alakította a Ryanairt.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2022. június 24. 07:19
Jönnek a döglegyek (Fideath, krucifixi, telephone, stb.) mindennapos frusztrációjukkal. Tehetetlen dühük megnevettet. Föl sem fogják, hogy gyalázkodásuk mennyire kontraproduktív.
kulalak
2022. június 24. 03:44
Anyagilag kellene tönkretenni. Egyébként igaz: nem választott emberek akarnak politikai hatalmat.
LancelotDuLac
2022. június 24. 03:17
"Íme a globalizmus végterméke, a nagyvállalat vezetője, aki kivonja magát a nemzetek hatásköre alól." - pontosan azt csinálja amit ti - te gané - kivonjátok magatokat a nemzetek hatásköre alól!! Mi ebben a meglepő Putyin faszszopói!?!?
Trombitás Keresztély
2022. június 23. 22:59
A globális multi adót (facebook, google, etc.) akkor miért vétózta meg röfi???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!