Ukrajna elárulta Ukrajnát, Putyin bábja lett

2022. június 21. 13:53

Akkor most mire fogja a fészbukértelmiség cserélni a profilképein a zászlókat?

2022. június 21. 13:53
null
Hont András
Hont András
Facebook

„És akkor most mire fogja a fészbukértelmiség cserélni a profilképein a zászlókat? Mert az teljesen egyértelmű, hogy Ukrajna elárulta Ukrajnát, Putyin bábja lett, egyedül felelős a háborúért. Avagy reálpolitikának hívják, és miután nem sikerült radikálisabb lépésekre rávenni a Nyugatot, nem csupán Budapesten, de Berlinen keresztül sem, marad a tárgyalás.”

Kapcsolódó

Az ukrán elnök felhívta Orbán Viktort

Volodimir Zelenszkij népe nevében köszönetet mondott a magyar segítségért. Bővebben...

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2022. június 21. 18:55
Scholz a minapi látogatásán felhomályosította zselét, hogy tőlük (németek) már ne számítson semmirre, mert kifogytak, és igencsak a többi unijós ország is. Ezért inkább tárgyaljon. Zselé pedig fülét-farkát behúzta, és kénytelen volt felhívni az egyetlen komolyan vehető.politikust Európában, hogy ő bizony becsicskul, és hozzon össze ukrajnának egy békét az oroszokkal. De mi ezt majd csak 10-20 év múlva fogjuk persze csak megtudni. Addig csak sejthetjük, mert bizony nagyon hirtelen jött ez a hangnemváltás, és behódolás a doktorminiszterelnökúr felé!
Lajoss
2022. június 21. 18:47
Bandi,te mitől vagy ekkora idióta?
Brüsszelidemokrata
2022. június 21. 17:13
Hont András egy ellenzékinek álcázott fideszes talpnyaló.
jánosbácsi
2022. június 21. 16:27
Hont András humorista udvari bohóc mindig megmondja a frankót. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!