Karácsony kommunikációs csapatában senki nem ismeri a magyar történelmet?

2022. június 10. 14:53

A főpolgármester a „szenteltvíztartóba pisilés” után most a Gellért-hegyről gurítana betongolyókat.

2022. június 10. 14:53
null
Fidesz Budapest
Facebook

„A tapintatlanság és pazarlás bajnoka Karácsony Gergely

A főpolgármester a »szenteltvíztartóba pisilés« után most a Gellért-hegyről gurítana betongolyókat –potom 10 millió forintért.

Azt most hagyjuk is, hogy Magyarország első tájművészeti területét miért nem egy magyar tudósról vagy államférfiról nevezik el egy külföldi politikus helyett, vagy hogy egy hatalmas természeti parkban mit keresnek betongolyók, de miért kell a Gellért-hegy kapcsán bármiféle gurítást emlegetni?

Karácsony kommunikációs csapatában senki nem ismeri a magyar történelmet? Nincsenek tisztában szentjeinkkel, Szent Gellért püspök mártírhalálával?”

Nyitókép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. június 11. 18:43
RuhatarszakosokŐk! No meg idegen ügynökök vagy pufajkasok utódai!
masikhozzaszolo
2022. június 11. 18:16
Ez fa? Zöld? Betonzöld? Nem engedjük! Fogjuk a fát! Csak betont ne! Csak semmit se! Csak drogot, csak pisit! Hogy a szél szabadon szárnyalhasson! Zöld! Szabad! Identitás! TÁS, TÁS, TÁS! VUK! Ukkmukkfukk!
Lajoss
2022. június 11. 12:48
Fidesz Budapest..ilyen van még? :)
Perczel Éva
2022. június 11. 06:14
Nem csak a történelemmel van baj Télifa fővezérnél! Nem megy a matek, az olvasás, az írás, a földrajz, és hát külföldiül sem tud, szóval a nyakunkon marad, hiszen jogsija sincs, hogy autóval elhúzzon végre jó messzire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!