A szánalmas Navracsics

2022. június 04. 19:28

Ha létezik szimbolikus csemege a jobboldalon, akkor a Kirill-ügy mindenképp ilyen.

2022. június 04. 19:28
null
Ara-Kovács Attila
Facebook

„Navracsics Tibor tett egy elkeseredett kísérletet, hogy visszautat találjon a Fidesznek az Európai Néppártba (EPP). »Kereszténydemokratának« álcázva magát megjelent a pártcsalád rotterdami kongresszusán, ahol azonban senki sem fogadta. Legkevésbé Manfred Weber, akit most választottak meg az EPP új elnökének, s aki ellen Orbán már közel egy évtizede áskálódik. Milyen meglepő…

A bizonyos nimbusz övezte Navracsics politikai képességeit és józanságát megint csak megkérdőjelező körülmény, hogy tette mindezt a putyini háborút és a háború fegyvereit megáldó Kirill-pátriárka ügyének kipattanása után közvetlenül. Kirillel kapcsolatban a nyugati sajtó már megírt minden apróbb és nagyobb részletet. Hogyan indult karrierje KGB-besugóként, kisstílű bűnözőként, paptársai feljelentőjeként, s hogyan koronázta meg ezt a jellemzően orosz múltat a háborús jelen.

Az Európai Néppárt mindig is nagy hódolója volt a szimbolikáknak, ebben látja megtestesülni az értékeket, míg a baloldal hajlamosabb előnyben részesíteni a célszerűséget. Ha létezik szimbolikus csemege a jobboldalon, akkor a Kirill-ügy mindenképp ilyen. ”

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katicza
2022. június 06. 09:24
A szánalmas dk-s
amca
2022. június 05. 20:29
Erre szokta mondani ivócimborám: te ki a c... a...d vagy ? Gondolom nagy Románia 29 654 879 sz. senkije.
tevevanegypupu
2022. június 05. 19:12
Ara-Kovács Attilának meg sem kellene szólalnia..minden az arcára van irva..
Aerion
2022. június 05. 18:06
Kötelet a nemzetellenségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!