Spanyolországban korlátozzák a fűtést és a hűtést a középületekben

2022. május 28. 13:39

Ellenőrök járnak majd hőmérővel? Jó ez a nagy szabadság.

2022. május 28. 13:39
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Spanyolországban korlátozzák a fűtést és a hűtést a középületekben. Nyáron NEM SZABAD 27 fok alá állítani a légkondicionálókat, jövő télen pedig TILOS 19 foknál melegebbre fűteni az épületeket.

A spanyol kormány bevallottan a brüsszeli elvárásoknak akar megfelelni, hogy az EU minél gyorsabban le tudjon mondani az orosz energiahordozókról. Kíváncsi lennék, hogyan ellenőrzik majd az intézkedést?! Ellenőrök járnak majd hőmérővel? Vagy lesznek besúgók minden spanyol középületben, akik jelzik, ha valaki 25 fokra állítja a hűtést és 20-ra a fűtést? Jó ez a nagy szabadság.”

MTI, fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. május 29. 18:48
A hűtést nyugodtan lehetne akár itthon is, nyáron borzasztóan hideg van sok áruházban..egyébként a fútést is, ha kabátban megy be az ember, tényleg nagyon meleg van télen..De persze normálisan beállitva a légkondicionálást..lehet takarékoskodni mindennel normális mértékben..
néhai Ch.Pilot
2022. május 29. 18:40
A Spanyol Népidemokratikus Köztársaság megkezdte működését. :-D Nyilván fain kis besúgóhálózattal, házmesterekkel. A királyt megtartják múzeumi tárgynak..., vagy megdöntik... ha az nem igényel túl sok energiát.
Dezsőke
2022. május 29. 14:49
békét
amca
2022. május 29. 12:44
Eszpannyában 40 fok sem ritka. Betiltani a klímát. Télen meg a napenergia. Olcsó ,nem ráz. Fűtésre kiváló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!