A Fidesz legújabb trükkje: az álellenzék a jó ellenzék!

2022. május 15. 13:22

Óvatosabbnak kell lennünk a magukat ellenzékinek címkéző pártokkal és újságírókkal szemben!

2022. május 15. 13:22
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Döbbenetes tény, hogy a Fidesz-KDNP az eddig felépített állampártot azzal szándékozik tovább erősíteni, hogy meghirdette a »kollaboráns álellenzék kerestetik« programját! Avagy jelentkezzen, akiben megvan az X-faktor az árulásra! Ennek nyomait persze már az előző években is láttuk. Hiszen mindig is voltak álellenzéki politikusok és pártok, álellenzéki újságírók, illetve nagyhangú véleményformálók, akik látszólag ellenzékinek mutatták magukat, de valójában az állampárt csicskásaiként működtek. Minket – ellenzéki szavazókat – persze sokszor és sokáig ügyesen átvertek.

Nos, hát ez a fejezet újabb szintet lépett, amikor pénteken G. Fodor Gábor egy interjúban nyíltan is kifejezte vágyát, hogy most már tényleg jöhetne egy olyan ellenzék, »aki nem rendszert akar dönteni, mert erre úgyis képtelen, hanem megelégszik a rendszerkritikus szereppel«. Ha ezt jól csinálja, még »kormányzati pozícióba is kerülhet«! Hiszen előfordulhat – ezt már én teszem hozzá, hogy a hatalmas infláció, a nemzetközi izoláció, és az EU-s retorziók hatására – »a jelenlegi állampárt koalícióba szorul« – mondta G. Fodor. És ha ez megtörténik, akkor az álellenzék előtt megnyílik a Kánanán felé vezető út. Hiszen, ha ellenzékként nem voltak képesek hatalmat szerezni maguknak, akkor álellenzékként várja őket az Ígéret földje. Hát csodás!

Szóval nekünk ellenzéki érzületű embereknek mostantól még sokkal óvatosabbnak kell lennünk a magukat ellenzékinek címkéző pártokkal és újságírókkal szemben! Nem olyan régen az egyik ilyen árulás-X-faktoros bérfirkász össze is állított egy listát a »jó ellenzékről« és a »rossz ellenzékről«. A »rossz ellenzék« közé azokat a véleményformálókat – például engem is – és politikusokat sorolta, akik még mindig arról beszélnek, hogy ezt a kormányt le kell váltani. A jó ellenzéket egyelőre nem listázta, gondolom ott még folyik az ökölharc, hogy kinek csurran-cseppen a lóvé. Mert elképesztően sok az árulás-X-faktoros megmondóember. Nem is juthat mindenkinek a koncból.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2022. május 16. 10:23
Szerintem Ausztria az elmúlt 10 évben a magyar színvonal 198%-áról a 159%-ára mozdult. Ha ez azért van, mert ott tetszik tanítani, és nem itt, akkor el lehet gondolkodni, hogy te is így szeretné-e? Az látszik, hogy ezt az irányt ellenzi...
Orange79
2022. május 15. 21:56
Valojaban Ritus is a Fidesz fizetett ugynoke. Ingyen nem lehet valaki ennyire orstoba.
Alo973
2022. május 15. 21:52
Tisztelt hölgyem nem kell ide álellenzék elég ide DK-ás fletó és a slepje. És úgy át basz titeket mint szart a palánkon. Hölgyem én az ön helyében visszavonulnék a "közéletti" szerepléstől és keresnék valami hobbit . A frusztrációját is le kéne vezetni valamivel............ , egy kis szex mindent megold. Csak keresen vkit ,hogy ne minket faraszon itt nap mint nap az ostoba firkálmányaival.
zakar zoltán béla
2022. május 15. 21:08
00
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!