De jó lenne, ha nem képzelné magát több politikus Istennek és a pártot egyháznak

2022. április 15. 12:42

Először Márki-Zay hitte magáról, hogy Messiás. Jó lenne ezzel az önistenné avatással leállni.

2022. április 15. 12:42
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Bocs, de jó lenne, ha nem képzelné magát több politikus Istennek és a pártot egyháznak.

Először Márki-Zay hitte magáról, hogy Messiás és őt követik a sajtósok, mint Jézust a tanítványok. Most meg Karácsony nyilatkozta, hogy akkor se nyertek volna, ha Jézus vezeti az ellenzéket.

Jó lenne ezzel az önistenné avatással leállni! Mert ízléstelen, pláne Húsvétkor! Köszi!!

Azért vesztett az ellenzék, mert az embereket lelövettető Gyurcsánnyal állt össze és nyugatmajmoló, elvtelen ideológiákat követ, a hazaszeretet pedig inog. Ebben a történetben kevés az Isten, de annál több az ördög, ha már ennél a hasonlatnál maradunk.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Readar
2022. április 15. 23:13
Skrabski meg egy kétkulacsos, jellemtelen közéleti ripacs. Emlékszünk.
annamanna
2022. április 15. 17:40
Fruzsi ezt úgy írja, mintha nem tudná, hogy Orbán Viktor az élő igaz isten :) Ez utóbbi jelzőt sokan nyilván gúnyból akasztják rá Orbánra, de jó páran lehetnek, akik komolyan elhiszik. A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen.
Pelso j.
2022. április 15. 16:56
Te mondod ezt, mint a narancs szekta egyik képviselője?
balbako_
2022. április 15. 14:05
A helyzet kissé bonyolultabb. Mert az ellenzék értelmiségi háttere bukott meg azok akik a mesterterveket kiagyalják és befolyásolják érdekében a baloldali szavazókat. Az ő találmányuk volt Gyurcsány, aki megvette az MSZP-t jól tartotta az értelmiségi hátországot és ezért őt támogatták akkor is, amikor látszott hogy egy hatalommániás őrült. Bukása után sem felejtették el a pénzesőt, amit tőle kaptak ezért most is kitartanak mellette. Az ő tervük volt Vona és Jakab megvásárlása és megtérítése csak azt felejtették el, hogy a szűk Jobbik vezérkaron kívül a szavazókat nem tudták megvenni. Folyamatosan kotlanak új csodapártokat Párbeszéd, LMP legújabban a Momentum, akikről csak utólag derül ki, hogy ezek az SZDSZ kiszesei. Aztán jött az új óvatos lépés a jobboldali szavazatok becsatornázására a baloldalra MKP. A szokásos nemzetközi felvezetéssel íme a Messiás ez kell nektek magyarok de kiderült ez is csak egy szimpla futóbolond. Hát most itt tartunk és fortyog a boszorkánykonyha üstje mit kéne csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!