Lesz-e valaha feltámadás, ellenzéki Magyarország?

2022. április 18. 14:59

Elhitetik velünk, hogy ők a változás ígérete, miközben az elnyomók hatalmát stabilizálják.

2022. április 18. 14:59
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Felszabter.blog.hu

„A Mester három nap és három éjjel volt a jeges sírverem fogságában, pont úgy ahogy annak idején Jónás, az Istennel dacoló próféta a nagy hal gyomrában. Ez a hármas szám a teljesség szimbóluma. És a közben eltelt idő alatt végbement a teljes transzformáció. A tisztulás és a változás ideje volt ez. Jónás belsőleg alakult át, levetkőzte küldetése ellenérzéseit és végre képes lett elindulni, hogy beteljesítse azt. Jézus pedig a halálból az új életbe ment át. A teljes, megsemmisítő vereségből a diadalmas győzelembe.

Feltámadása után még a tanítványai sem ismerték fel őt, amikor váratlanul megjelent előttük. Pedig ők aztán igazán közel álltak hozzá, s nem csak a szemükkel ismerték őt, hanem a szívükkel is. De mégsem voltak képesek felismerni. Elsősorban azért, mert a bánat és az elveszettség érzése teljesen lerombolta a hitüket. Nem hittek már annak sem, amit a saját szemükkel láttak. Ezért a Mester megmutatta nekik a sebeit, a két kezén és a két lábán a szögek nyomait és a szívénél a sebhelyet, amelyet a katona lándzsája ejtett. S éppen a látszólagos vereség megszégyenítő jeleiről ismerték fel őt, akit mindenkinél jobban szerettek. A Mester nem rejtette el ezeket a sebeket, pedig megtehette volna. Találhatott volna más módot is arra, hogy felébressze a tanítványait a rémületük bénultságából. De nem! Mert pont arra akartaa megtanítani őket, hogy a vereség és a veszteség sebei képesek egyedül igazi erőtérré válni. Ha sikerül transzformálni őket.

Minden szenvedés, minden fájdalom két irányba vezethet bennünket. Vagy elpusztítja az embert végleg, vagy pedig megerősíti. Az igazán kemény és kegyetlen életsebek azok, amik megtaníthatnak bennünket túlélni. Még pedig egyszer s mindenkorra.

Ilyen sebeket kapott az ellenzéki Magyarország április 3-án, amelynek traumájától mind a mai napig rengetegen szenvedünk. Közben megindult az ellenzéki politikusok egy részének egymásra mutogatása, egymás hibáztatása vagy amikor ellenzéki megmondóemberek egy része már nem is a Fideszben látják a legnagyobb ellenségét, hanem a többi ellenzéki véleményformálóban. Ja vagy hogy a saját hibáikkal szembe kellene nézni, hogy semmit nem értek el az elmúlt 12 alatt?

Mert semmit nem értek el! Vagy csupán elválik a búza az ocsútól? És most fogjuk meglátni végre, hogy kik az ún. álellenzéki politikusok és álellenzéki véleményvezérek, akiket már rég a kormány pénzel? Na ők az igazán elvtelen hazaárulók! Mert nem elég, hogy elfogadják a diktatúra mocskos pénzét, de még az ellenzéki embereket is megtévesztik aljas kettős játékukkal. Elhitetik velünk, hogy ők a változás ígérete, miközben az elnyomók hatalmát stabilizálják. Na, ezeknek a dolgoknak kell megtisztulniuk először ahhoz, hogy eljöjjön a valódi változás!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. április 19. 18:07
Remélem nem lesz!
Ízirájder
2022. április 19. 14:56
Van egy rossz hírem hölgyem, nem lesz ellenzéki magyarország! Mert ha a balsorsunk úgy hozná, hogy a ballibnek nevezettek győznének akkor ők volnának a többség. A demokrácia így működik. Ülj el egyes!
Geczy Zsolt
2022. április 19. 11:44
Paprika ezek után maga volt annak idején a megtestesült racionalitás.
machet
2022. április 19. 11:38
A semmi ,a selejt minek támadna fel? Van ennek bármi értelme?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!