Bemasírozott egy nettó náci párt az Országgyűlésbe

2022. április 04. 12:53

Az ellenzéken belül lesz egy rakás csalódott állítólag már nem náci, aki már bánja, hogy állítólag már nem az.

2022. április 04. 12:53
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Először is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki a szombat esti Civilben elmondottak alapján elhitte nekem, hogy van remény. Én is szerettem volna elhinni, mindenféle jobb meggyőződésem ellenére, jó emberek, akik nagyon-nagyon sokat tettek ezért a választásért (is), így vagy úgy, meggyőztek arról, hogy talán. Elsősorban miattuk is szerettem volna, de nem jött össze.

Gyors összefoglalás, csak röviden, mert ma sűrű munkanap van:

MZP kidolgozta a lelkét is, abban nem volt hiba, minden tisztelet jár neki érte. Különösen annak fényében, hogy a végén egyik ellenzéki politikus sem volt arra képes, hogy kiálljon mellé, mögé, adott esetben akár elé, hogy helló, hát mi is itt voltunk ám. Különösen szánalmas ez Jakab Péter esetében, akinek a pártja történelmi mértékű szavazó-vesztéssel „járult hozzá” az eredményhez, tökéletesen visszaigazolva mindent, amit évek óta a Jobbikkal való összefogásról magyarázok. A zsidózó/cigányozó szavazóiból épp elég sokan átmentek a Fidesz/Mitanyánk kombóhoz, a maradék meg konkrétan lófüttyöt nem ért az eredeti ígéret teljesítéséhez, azaz hogy „majd ők hozzák a vidéket”, amivel áltatta magát az ellenzék.

Megdöbbentő, de az ellenzéknek sikerült újrajátszania saját magán belül ugyanazt, amivel Orbán elbukta a 2002-es választást, nevezetesen azt, hogy rossz időzítéssel elpacsálták a szélsőjobb valamilyen integrációját - ami a nagy különbség, hogy a 2002-es Fidesz ezt még meg tudta volna csinálni a MIÉP-pel (és miután nem sikerült, na annak eredménye lett a Jobbik), a mai ellenzéknek ezt megpróbálni sem lett volna szabad. Minden dimenzióban odalett a becsület ezzel. Ha sikerült volna, akkor el lehetne ezt sikálni valahogy, de így már nem érdemes megpróbálni sem.

Az eredmény? Nettó kétharmad a Fidesznek, bemasírozott egy nettó náci párt az Országgyűlésbe, az ún. ellenzéken belül lesz egy rakás csalódott állítólag már nem náci, aki már bánja, hogy állítólag már nem az (hogy mikor lesznek megint azok, na az egy nyitott kérdés), a maradék pedig majd nyilván újra „becsekkol”, és megy minden tovább, ahogy eddig. Jó kör volt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. április 07. 17:25
Lattman te szerencsétlen megmondó emberke, az ATV üdvöskéje akinek szintén meg lehet köszönni a 2/3-ot fenomenális hozzászólásai miatt (csak annak nem fordult ki a gyomra aki előtte nem evett) ott melengetitek a még megmarad büdös gyilkos nácikat a kelleiteken. Büdös komcsi-náciknak másokat lenácizni kicsit nevetséges, de egye fene. Éppen az ilyen baromságsorozatokért vagytok ott ahol. Köszönjük már meg az ATV-nek is a győzelmet, mert ha nem adnak teret annak a sok hazaáruló magyarellenes, M.o. ellenes politikusnak, és egyéb vendégeiknek, akkor nem tudunk róla, hogy mennyire aljas lehet a libsi-komcsi-náci csürhe az őket támogató hihetetlen aljas hazugságsorozatnak, uszításnak, hergelésnek amit az ATV még hozzáadott. Aki hallgatta, látta őket az egy életre megfogadta, hogy ezekre - soha az életben!
sheu
2022. április 05. 01:36
Néha már tényleg szeretnék látni egy igazi náci pártot hatalomra jutni, hogy ezek a gazemberek végre megtudják, mi az a nácizmus. Elárulom, akkor a pofátok lapos lenne, és valamelyik munkatáborban végeznétek végre hasznos munkát.
Lmcwelt
2022. április 04. 19:13
A Jobbik az összefogássak masírozott be, nektek kellettek a nácik!
olajfa1
2022. április 04. 19:07
Egy-kettő CIONISTA párt meg már réges-régen bent van a Magyar Parlamentben!!!! A CIONISTA "szakértőkről", meg "médiamunkásokról" nem is beszélve!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!