Az oroszok elfoglalták Európa legnagyobb nukleáris erőművét

2022. március 04. 20:09

Ebben sajnos egy nukleáris katasztrófa esélye is benne van.

2022. március 04. 20:09
null
Szent-Iványi István
Facebook

„Az oroszok elfoglalták Európa legnagyobb nukleáris erőművét.

Az orosz csapatok előbb tűzbe borították, majd ma hajnalban elfoglalták Európa legnagyobb nukleáris erőművét, a Zaporozsje melletti Energodart. A hírek szerint a tüzet sikerült ugyan megfékezni, de korántsem megnyugtató, hogy orosz kézre került az erőmű, ami egyrészt az ország áramellátásában játszik fontos szerepet, másrészt egy időzített bomba. Ebben sajnos egy nukleáris katasztrófa esélye is benne van.

Közben egyre több a civil áldozat és egyre kíméletlenebb harcmodorra váltanak az orosz erők. A termobárikus bomba alkalmazása, az óvódák, iskolák és kórházak elleni kíméletlen támadások és a civil áldozatok nagy száma miatt itt már egyértelműen háborús bűncselekméynekről van szó és a Hágai Nemzetközi Bíróság már meg is kezdte az ezzel kapcsolatos adatgyűjtését.

Ezek a bűnök Putyin lelkén száradnak. Ne feledjük, hogy Putyin elnöknek volt egy magyar Sancho Panzája is, aki szégyent hozott a magyar névre. Ő volt az, aki még néhány hete, e szörnyű háború előestéjén is a szoros kapcsolatokat és a kölcsönös tiszteleten alapuló barátságot éltette Moszkvában. Ők persze tisztelhetik továbbra is egymást, de tőlünk semmilyen tiszteletet nem érdemelnek.

Ezt a szégyent le kell mosnunk április 3-án a magyar névről!”

Nyitókép: Szent-Iványi István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solothurn
2022. március 06. 10:44
"Ebben sajnos egy nukleáris katasztrófa esélye is benne van." Ez a b@lfasz nem érti hogy az oroszok éppen annak a lehetöségét minimalizálták hogy a visszavonuló ukránok akárcsak a hídakat , 1-2 reaktort is felrobbantsanak?
csjanos
2022. március 06. 10:24
.....hogy biztos kézben legyen....egy bohóc nem tudja kezelni...pfuj
Gyikó István
2022. március 06. 10:21
..naná,hogy elfoglalták,mert ezzel stratégiailag kifogták az ukránok vitorlájából a szelet,hogy ellenük atomfegyvereket,de min.un.piszkosatombombátgyártsanak,mert emlékezzünk csak!nem e ezt és ígytette Izráél is az Irániak atomtelepei ellen,amit sem viszont,sem azt megelőzendően sem Egyiptom,se Irán nemtettekmeg!....
grad
2022. március 05. 19:04
"Ne feledjük, hogy Putyin elnöknek volt egy magyar Sancho Panzája is, aki szégyent hozott a magyar névre. Ő volt az, aki még néhány hete, e szörnyű háború előestéjén is a szoros kapcsolatokat és a kölcsönös tiszteleten alapuló barátságot éltette Moszkvában" Mekkora egy szarházi hazug bunkó ez a bukott SZDSZ-es csavó! Orbán talán tudta, hogy háború lesz, amikor megpróbált Magyarország számára előnyös szerződéseket kötni?! Németország még tenger alatti vezetéket is épített feléjük, volt politikusaik orosz cégek felügyelőbizottágaiban, stb. Egy szarházi vagy, Szent-Iványi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!