Egy perces néma csenddel adózzunk a telexes gazemberek elhaló lelkiismerete előtt

2022. március 03. 15:13

Nehéz lehet a nemzet ellenzékeként működni.

2022. március 03. 15:13
null
Kontra
Kontra

„Ma már ne legyen ennél ostobább kérdés! Bíró Marianna, a Telex újságírója arról kérdezett a mai Kormányinfón, hogy Putyin ismertette-e Ukrajnával kapcsolatos terveit Orbán Viktorral Moszkvában. A nyilvánvaló ostobaság valamit Bíróban is megmozgatott, hiszen a hangja elcsuklott beszéd közben. Nehéz lehet a nemzet ellenzékeként működni. Egy perces néma csenddel adózzunk a telexes gazemberek elhaló lelkiismerete előtt.

Közben engedjék meg, hogy érdeklődjünk, Kijevből miért kellett az ukrán menekülteknek szánt vonattal menekíteni a Telex négy újságíróját? Miért foglalták el négy valódi menekült helyét? A Soros-szervezetek mikroadományaiból nem jutott egy autóra is?”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 06. 20:23
Mariann nem készítene interjút Putyinnal, mert diktátor.
Aerion
2022. március 04. 12:24
Ennek az ócska, nyugatifasszopó riherongy kurvának lenne nehéz. ENNEK? Ennek a kitartott, repedtsarkú nemzetellenes boszorkánynak? Ha olvassa ezt, talán azt mondja, nem is repedt az ő sarka. Mert reszeli. Vagy még inkább a tisztességes munkájáért kapott pénzből megfizet másokat, tisztességesen, hogy reszeljék le helyette a rücskeit. A lábáról. És ezzel a lelkiismeret máris tiszta. Ez tehát az ő lelkiismerete. A rücsökreszelés legalitása. Kedves marianna, mari-annácska, nem lesz ez elég a nemzetbíróság előtt. De lesz majd könny, sírás és szomorúság. Bőven. Valójában ezért kaptad a fizetésed. Az júdáspénzedet. Ezért, és nem másért.
nempolitizálok
2022. március 04. 11:24
Az lesz a gond, ha Sorosék (CIA) összeálnak európában a muszlim szélsőségesekkel. Szíriában már megtették. Ennek előjele lesz, higy a Telexből kidobják a zsidókat és muszlimokat vesznek fel, bár egyrészük vállalni fogja. Pénz, magyargyűlölet, van motiváció.
flesh ripper
2022. március 04. 09:47
F.O.S. = fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!