Hekkerek

2022. március 29. 08:14

Rohadt, szemét bűnözők ezek.

2022. március 29. 08:14
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Olyan jó ez a szó, ez a fogalom: hekker... ugyanis elfedi a lényeget, elfedi a valóságot: rohadt, szemét bűnözők ezek.

Hat nap múlva választás.

És ma reggelre ezek a »hekkerek« (bűnöző gecik) eltüntettek egy sor jobbos médiát. Állítólag a nemzetközi hekkercsoport volt (a nemzetközi bűnöző gecik). Akkor legalább tudjuk (eddig is tudtuk, de most van ismét egy újabb bizonyítékunk), hogy a nyugati világ mindent és bármit megtesz azért, hogy megbukjon a jelenlegi magyar kormány, mindenhogyan és bárhogyan beavatkoznak a magyar választásokba, nem riadnak vissza semmitől, miközben majd azt fogják harsogni, hogy mi csalunk. (Ezért vannak itt a kibaszott EBESZ kibaszott »megfigyelői« is, akik már egy hete össze-vissza hazudoznak.)

Ám az is lehet, hogy nem nemzetközi, hanem hazai hekkerek (bűnöző gecik) voltak, bár ez semmit sem jelent, ugyanis ezeknek nincs hazájuk. Se becsületük, se tisztességük, se lelkük, se semmijük.

Akár így, akár úgy: ami ma reggel történt, az bizony választási csalás, az előttünk álló választások tiltott és aljas befolyásolása.

És nekünk éppen így kell kezelnünk. És el sem tudjuk képzelni, mi jöhet még az előttünk álló hat napban. Készüljünk, készüljetek: hittel, erővel, eltántoríthatatlan elszánással, és egészséges, helyénvaló haraggal.Takarítsuk el ezeket a szemeteket végre, egyszer s mindenkorra!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2022. március 30. 08:33
Zsolti, Zsolti Megint (folyamatosan?) hazudsz, és mindig lebuszk. ÖT BEJEGYZÉS BAYER ZSOLTTÓL, AMELYBEN OROSZ HÁBORÚS PROPAGANDÁT TERJESZT https://www.lakmusz.hu/5-bejegyzes-bayer-zsolttol-amelyben-orosz-haborus-propagandat-terjeszt/ Most két kérdés van. Vagy tudattalanul terjeszted ezeket a megcáfolt hazugságokat, vagy tisztában vagy vele, hogy ezek mind ordas hazugságok, és ennek ellére terjeszted, amit a birkák visszaböfögnek. Nem tudom melyik verzió az aljasabb.
Theorba
2022. március 29. 13:24
TIZENKÉT ÉVE GARÁZDÁLKODIK AZ OROSZ TITKOSSZOLGÁLAT A MAGYAR KORÁNYZATI SZERVEK ÖSSZES PORTÁLJÁN! Ha egyáltalán tudsz olvasni, keress rá te fa..fej!
szürkeSzarvas
2022. március 29. 11:38
A héten bármi megtörténhet. A deep state zsidó urait leköti az "ukrán projekt"-az itteni "szponzor" altisztjeik egymásra mutogatnak a futóbolond tultolása miatt. A Szemlőhegyi uton ,a Klein családnál esténként válságertekezlet-az "Endre"(Hahn) prezentálja a titkos szar fókuszcsoportos számokat. Az ősszadeszos keménymag jelenlévő zsidai egymas szavába vágva mutogatnak..
Popeyeatengeresz
2022. március 29. 11:25
Bizonyára azért fog megbukni a kormány, mert 10 percig nem lehetett olvasni a mandinert meg a pesti srácokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!