Ki hiszi még el, hogy Orbán Viktor gyakorlatilag nincstelen?

2022. február 01. 11:48

Pedig Orbán Viktor gazdag, valójában milliárdos.

2022. február 01. 11:48
null
Molnár Csaba
Facebook

„Ki hiszi még el, hogy Orbán Viktor gyakorlatilag nincstelen? Hogy egy budapesti családi házon és a felcsúti parasztházán kívül nincs semmije?! A miniszterelnök egy majdnem üres vagyonnyilatkozatot adott le.

Pedig Orbán Viktor gazdag, valójában milliárdos. Csakhogy vagyona ott van Tiborcznál, Mészárosnál és az apjánál, Orbán Győzőnél. Mind, egytől egyig milliárdos vagyonnal rendelkeznek és ne legyenek kétségeink, hogy ki ennek a felfoghatatlan pénzmennyiségnek a valódi tulajdonosa.”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. február 02. 10:29
Ki hiszi még el, hogy maguk hazugságon és rágalmazáson kívül másra is képesek? Maguk találták ki a köteles beszédet. Maguk hazudtak 2006-ban. Mondtak maguk már mindenfélét. Hazudtak mást is a miniszterelnökről is, és a mi saját életünkről is. Reggel, éjjel meg este.
Feri70
2022. február 02. 10:24
Hát igen mindenki magából indul ki. Engem nem érdekel hogy lop-e, vagy nem lop. Az érdekel hogy látható legyen a fejlődés, és a megélhetésem, is biztosított legyen. Ha dolgozok, ne kelljen számolgatnom. Ha a családtámogatások, mellett, illetve az sok fejlesztés, útépítés, iskola, óvóda, bölcsőde uszoda, sportlétesítmények, kórházak építése, felújítása mellett, még az államadósságot is tudja csökkenteni, és még így is marad annyi hogy tud belőle lopni, akkor tegye. De nem értem hogy 2010 előtt nem jutott semmire állandó megszorítások voltak.
Ernie Pantuso
2022. február 02. 08:12
Orbánnak legalább nem égett le az irodája benne az adó papírokkal meg a teljes könyveléssel ugye?
masikhozzaszolo
2022. február 01. 21:02
/felfoghatatlan pénzmennyiségnek/ Itt valami hiba van. Egy liberális baloldalinak nincs olyan hogy felfoghatatlan pénzmennyiség. Az felfoghatatlan nála, hogy nem nála van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!