Fiktív adatokat közöl egy nem létező szervezet

2022. február 07. 19:38

Az állampolgárokat pedig súlyosan félrevezetik ezzel.

2022. február 07. 19:38
null
Fülöp Attila
Facebook

„Fiktív adatokat közöl egy nem létező szervezet!

Az állampolgárokat súlyosan félrevezetik azok az adatok, amelyeket a Magyar Szociális Fórum több éve – jellemzően a téli időszakban – a kihűléses halálesetek kapcsán közöl!

A Magyar Szociális Fórum által kiadott számok ellenőrizhetetlenek!

A szervezet nem létezik, nem szerepel a birosag.hu oldalon fellelhető civil szervezetek névjegyzékében!

Ennek ellenére a Magyar Szociális Fórum nevű fiktív szervezet több éve közöl az ellenzéki média által kritika nélkül átvett, nem hiteles adatokon alapuló becsléseket, amik csupán hangulatkeltésre alkalmasak, nem pedig a valóság bemutatására.

A kihűlés miatti halálesetek megállapításához kizárólag az igazságügyi orvostani intézetek rendelkeznek megfelelő szaktudással és infrastruktúrával.

A szociális ellátórendszer alapvető feladata az élet védelme.

A szükséges feltételek megteremtésére kiemelt figyelmet fordít a kormány, aminek egyik eredménye, hogy ma Magyarországon senkinek nem kell a szabad ég alatt aludnia, mert van elég hely a hajléktalanszállókon.

A hajléktalan emberek számára fenntartott éjjeli menedékhelyek kihasználtsága a 2022. február 6-i adatok alapján országosan mintegy 73,02 %, Budapesten 64,19 % volt.

A hajléktalan ellátás mellett széles körű ellátórendszer működik  Magyarországon, például családsegítő szolgáltatások, házi segítségnyújtás, falu- és tanyagondnoki szolgáltatások, amelyek a rászoruló ember számára elérhetőek!”

Nyitókép: Fülöp Attila Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2022. február 08. 14:30
Évek óta mondogatom,nem tűnik fel senkinek a ballib sajtóban,nepszaga &Co., rendszeresen megjelenő ,simo-fele rémhír terjesztés? Na,most ezek szerint valakinek valami mégiscsak feltűnt
Ildikó99
2022. február 08. 14:21
Szerintem sem haltak meg 100 fölött de miért nem mennek be valami melegedőbe nem is értem
istvanpeter
2022. február 08. 11:32
Végül is mindenki kihűl, aki meghal. Meg egyébként is, nincsen vírus és nincsen hideg, s a vakcina is hűt.
VeJoLa
2022. február 08. 10:44
Annál is inkább csak kamu adatokról lehet szó, merthogy MZP köztársasági elnök jelöltje, a hajléktalok (DW szerint egyetlen) magyarországi védőangyala személyesen lihelgeti körül őket a hidegebb éjszakákon! --- A covid miatt bezzegEUs országokban nem engedik be az oltatlan hajléktalonakat a szállókra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!