Orbán nem kaphat ráadást! Sem pénzben, sem a Karmelita kolostorban

2022. január 03. 20:49

A pofátlanság csúcsa: a 12 éve a magyar emberek pénzét lopó Fidesz a magyar emberektől kunyerál a kampányra.

2022. január 03. 20:49
null
Jobbik Magyarországért Mozgalom
MTI-OS

„Ismét jön egy választás – jó szokásához híven – Orbán megint sárga csekkekkel zaklatja a magyar állampolgárokat. Mintha nem lenne már így is elég fizetnivalója mindenkinek – fideszesnek, ellenzékinek egyaránt.   

Orbánéknál semmi sincs ingyen. Sem a nyugdíj, sem a nagy dérrel-dúrral bejelentett osztogatás – amiről még senki nem tudja pontosan, mennyi lesz valójában. Amit nem az infláció visz el, azt majd személyesen Orbán nyúlja le: adománykérő leveleket kezdett postázni a Fidesz a budai várúr aláírásával. Pénzért kuncsorognak egy »veszélyekkel teli korra« hivatkozva. És most sem sül le a bőr a képükről. Nem elég, hogy a permanens kormányzati óriásplakát-kampány is a Fidesz céljait szolgálja, és a Fidesz és pártalapítványa is irdatlan sok pénzből gazdálkodhat a csekkes támogatások nélkül is, de még az emberek pénzéért is lehajolnak?

Pontosan tudja mindenki, hogy mire kell a választóktól kizsarolt pénz: minden idők legmocskosabb kampányára, na meg – és ezzel kapcsolatban senkinek ne legyen illúziója –, hogy a brutális nagyságrendű kampányköltéseket meg tudják majd magyarázni. Orbán csaló trükkje nem más, minthogy elsőként kiszed mindent a pénztárcákból, úgy csinál, mintha visszaadna, majd kér egy kis repetát. Hátha nem tűnik fel az átverés.   

Orbán szerint jövő tavasszal döntünk a sorsunkról – írja ezt a friss keltezésű levelében. Nos, kormányozni is pont ennyire tudnak...    Ne tévesszen meg senkit a Fidesz propagandalevele, a választás idén áprilisban lesz! Arról döntünk, hogy Orbán nem kaphat ráadást! Sem pénzben, sem a Karmelita kolostorban. Az ellenzéki egységkormány első lépéseinek egyike lesz a valódi elszámoltatás!”

Kép: csekkek.hu

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zovirax
2022. január 05. 08:29
Van pofátok ezt írni azok után, hogy minden büntetések kifizetését az emberek tarhálásával teszitek...!
barany
2022. január 04. 13:49
Régóta bosszant, hogy a Fidesz miért tűri az idióta "Orbán ellopta" szöveget, és miért nem pereli be a balliberális rágalmazókat. Ugyanis az nem lopás, hogy egy magyar vállalkozó (például Mészáros Lőrinc) megpályázza és elnyeri egy nagy projekt megvalósítását, amit korábban szinte kizárólag külföldi cégek nyertek meg.
Wezuv
2022. január 04. 12:27
Kurva unalmas ez a "mindent is ellop a fidesz" faszság. Aki ezt még beveszi, az meg is érdemli. Nem is kell körülnézni, hány új hídon, úton és létesítményben rázatja a hülye ellenzéki a seggét! Az nem számít. De azzorbánazlop! Marhák!!!
Galerida
2022. január 04. 11:23
Gondolom, hogy túlkínálat van eladó gárdamellényből és ez leronthatta az árakat, így aztán frusztráltak a jobbikikosok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!