Jacinda Ardern annyira jó ember, hogy még az esküvőjét is elhalasztja a járvány miatt

2022. január 30. 14:02

A lényeg, hogy Jacinda a nemzetközi jóembermérőn remekül teljesítsen. Ha mindenki belehal, akkor is.

2022. január 30. 14:02
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Jacinda Ardern annyira jó ember, hogy még az esküvőjét is elhalasztja a járvány miatt, és ha tüsszög egyet valaki az országában, akkor mindenkit házi őrizetbe helyez, és lezárja az egész szigetet. Igaz, hogy Új-Zélandon január 12-én volt egy halott, és a véres törvények ellenére hiába nő meg újra és újra a fertőzöttek száma, ami viszont sem a halottak, sem az ápoltak számában nem okoz emelkedést, tehát lehetne hagyni az egészet a fenébe, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy Jacinda Ardern a nemzetközi jóembermérőn remekül teljesítsen. Ha mindenki belehal, akkor is.”

Nyitókép: Instagram

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
begmann1
2022. február 01. 19:29
.
PPK
2022. január 30. 19:43
Hont szelsőseges liberális gondolkodásába nem fér bele, hogy a jarvanytan nem az egyéni szabadságjogokról szól. Új Zéland lakossága fele Magyarországénak. Az egész járvány során 16000 fertőzött és félszáz halálos áldozat volt. Talán a "véres" lezárasoknak is köszönhető.
Hunyadi Mátyás
2022. január 30. 18:28
Mi ez a hülyeség, hogy "ha mindenki belehal" ? Aki COVID járvány idején kóborol a világban, az készüljön fel arra, hogy nem engedik haza. Miért nem jó neki Afganisztánban - hamár a tálib roham estéjén fogant? Kóbor numera - és kész. Csak a hülye fogja pártját.
begmann1
2022. január 30. 18:23
Te normális vagy? Az először azon kattogtál, hogy Orbán kötelezővé tette az oltást az állami iskolákban, most meg azon, hogy a többiek nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!