Mehet az újabb telefon Bige Lászlónak

2022. január 26. 14:53

Márki-Zay Péter ötmillió forinttal tartozik a kontrának!

2022. január 26. 14:53
null
Rőfös Géza
Kontra

„Gyurcsány Ferenc játékos kedvű jelöltje elszabadult, és pályázatot hirdetett. Nem volt jó ötlet: lapunk ugyanis két perc kutakodás után jogosulttá vált a nyomravezetői díjra.

Az ellenzéki kritikák egyik leggyakrabban visszatérő panelje, hogy a kormány szavazatokat próbál vásárolni a különböző társadalmi csoportokban. Ezek közül a legtöbbet támadott intézkedés a nemtől, kortól, politikai preferenciától függetlenül mindenkinek előnyös rezsicsökkentés, amivel tehát mindenki jól járt.

Bár a kormányváltó szivárvány-szövetség ágyútölteléke miniszterelnök-jelöltje deklaráltan ellene van az ilyen típusú politizálásnak, úgy tűnik, most éppen ő az, aki ráérzett: hogyan kell karizma, hitelesség és tapasztalat híján figyelmet vásárolni.

Márki-Zay Péter ötmillió forintot kínál fel annak, aki hajlandó számára a saját szavait visszaolvasni és értelmezni. Jókora összeget kaszálhat tehát az, aki segít a láthatóan Joe Biden-szintű demenciában szenvedő hódmezővásárhelyi polgármesternek felidézni, miket mondott, mielőtt rádöbbent, hogy őszinte véleményének hangoztatása többet árt, mint használ.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. január 27. 11:14
Ez a futóbolond kb két hete (lehet, hogy a múlt héten? Ki tudja, folyamatosan hülyeséget beszél) ajánlott 1 000 000 Ft annak aki tudja bizonyítani, hogy a jobboldali újságírókat ő fogyatékosnak nevezte. Pont itt láttam azt a cikket is (konkrétan benne van a link ahol elérhető ennek a söpredéknek az épp aktuális epehányása) miért nem csodálom, hogy mint arról, erről sem fogunk happy end-et hallani. Beszél, beszél, beszél, mondja a semmit, irritáló, affektáló politikusi pózban, próbál felelős államférfinak látszani, de csak rá kell nézni, messziről süt róla, hogy egy újabb vidéki bunkó a Jákob Péter, és társai (Kari Geri stb) körből, akiket gyurcsány, és a felesége simán beáldoz a saját hatalmi éhségük kielégítése érdekében! Idén 50 éves, nem hiszem, időskori demenciában szenvedne, inkább a hatalmas család okozta állandó stressz lehet a háttérben, valami mindig elvonja a figyelmét az aktuális közszereplői feladatairól. Nem fűznék nagy reményeket a pénz kifizetésére, látszik rajta hogy egy hétpróbás kókler, nem látom esélyét, hogy akár egy 5 fotintost is adna bárkinek ez a bohóc (a helyreigazítási kötelezettsége alól is kibujt, forintot nem ér a szava, egy hiteltelen kalandor)
No comment no cry
2022. január 27. 09:44
Könnyen ígérget milliókat, akinek van egy dúsgazdag bigéje. Pardon: Bigéje.
krakatau
2022. január 26. 22:33
Csak a szokásos: Trükkök százai...
csakirok
2022. január 26. 19:58
:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!