Én azért a hatósági árat kiterjeszteném Mészáros és Tiborcz szállodáira

2022. január 13. 17:41

Utána következne a beszolgáltatás, végül Rogánnal kiegészülve békekölcsönt jegyezhetnének.

2022. január 13. 17:41
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Én azért a hatósági árat kiterjeszteném Mészáros és Tiborcz szállodáira, a stadionépítkezésekre és Orbán Ráhel környezetbarát bababoltjára. Utána következne a beszolgáltatás, végül Garancsival és Rogánnal kiegészülve békekölcsönt jegyezhetnének.”

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csikifater
2022. január 15. 10:30
bigére nem akarsz hatósági árat, te kotsog
bandee1
2022. január 14. 17:30
Megint megszólalt a galíciai jöttment.
Timeslot
2022. január 14. 12:49
Az anyád picsáját kisgyerek!
masikhozzaszolo
2022. január 14. 10:46
Nem jó helyen kopogtat. A beszolgáltatás, padlássöprés az a mostani ellenzék nekik szép hagyománya. Most modernizált kiadás van tervben. Nem a padlás seprése a menő most, hanem a porszívózása. Ezért kellett egy erre alkalmas ember. Végülis olyan mérhetetlen önkormányzati és EU-s támogatás fogunk kapni hajléktalanként (el fognak vinni nem is olyan soká, földönfutók leszünk, nem lesz kegyelem), hogy lehet hogy jobban élünk hajléktalanként a buszmegállóban a jegyautomata helyének a lakcímkártyájával, mint a saját lakásban, ahol rezsicsökkentés van. Aztán melegíthetjük Ágikát az utcán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!