Bécsben ingyenes PCR-t lehet igényelni, Nagy-Britanniában is

2022. január 21. 10:17

Magyarországon a csirke far-hát hatósági áras.

2022. január 21. 10:17
null
Donáth Anna
Facebook

„Ausztriában ingyenes gyorsteszt kérhető az úgynevezett tesztutcákban, Bécsben ingyenes PCR-t is lehet igényelni;
Nagy-Britanniában ingyenes PCR-igényelhető;
Németországban heti egy gyorsteszt ingyenes;
Belgiumban két ingyenes PCR-teszt járt az utazóknak;

Magyarországon a csirkefarhát hatósági áras.

Az EU Szolidaritási Alapjától egyébként a napokban kapott Magyarország 39,7 millió eurót. Erre pont lehetne használni.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozi
2022. január 22. 15:18
Annácska! Tessék oda járni fogászati kezelésre is! Még szó lehet, hogy ingyenes.
grad
2022. január 22. 08:51
Annyira buta ez a nő...
Robertoo
2022. január 21. 22:09
Bizony-bizony. A csirke far-hát fenséges kaja sült krumplival és savanyú uborkával. A PCR tesztet egyed meg te. .......... Ingyen.
Andreas1970
2022. január 21. 14:50
Anna! Az ilyen beszolasokkal csak sajat magad egeted, azt bizonyitod, hogy gyerekes a gondolkodasod, amely messze all a realitastol, es hogy felkeszuletlen vagy, es igy egyben alkalmatlan is barmifele felelos vezető funkcioba!!! Ausztria es Anglia gazdasagilag mindig is joval fejlettebb volt, mint Magyarorszag, igy mindig is ott jobb lehetosegek voltak. Ez pedig nem az Orban hibaja. Az Eu pedig messze van attol, ill. nem is erdeke, hogy ezek a kulonbsegek eltunjenek. Csak 1 peldat mondok, egy Nyugati EU tagallam ugyanarra projektre 5-szor annyi EU tamogatast kap, mint egy keleteuropai. Ezr tapasztalatbol mondom egy kozos kutatasra szant palyazatbol, ahol 1 munka orara, amely nem fizetes volt a keleteuropai kaphatott 5 Eurot, mig a nyugateuropai 33-at. Ha tenyleg a hazadat kepviselned Brusszelben, akkor kiabalnal az ilyen igazsagtalansagok ellen az EU parlamentben, amely kifejezetten jogallamisagi problema, amelyet az EU kovet el Magyerorszag ellen. Te azonban mast sem csinalsz, csak a sajat hazad ocskarolod, es minden megszolalasoddal a a magyar nepet serted, mintha Ok tehetnenek a helyzetukrol, mikozben eszre sem veszed, millyen igazsagtalansagookat kovet el az EU az itteni emberekkel. Majd, ha egyszer ezeket megerted, akkor valikk beloled igazi politikus. Mindaddig azonban a kulfoldi tokesek csicskasa leszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!