A 2006-os választás óta a Fidesz mantrája, hogy a költségvetési számok eltitkolásával nyert az MSZP

2021. december 29. 23:01

Eltörölték azt a kötelezettséget, amely miatt dec. 31-ig közölni kell a prognózist az államadósságra.

2021. december 29. 23:01
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A 2006-os választási vereség óta a Fidesz egyik legfontosabb mantrája, hogy akkor a költségvetési számok eltitkolása miatt, hazugsággal nyert az MSZP.

Tegnap egy elbújtatott rendeletben a Fidesz eltörölte azt a jogszabályi kötelezettséget, amely alapján kötelező lenne a kormánynak december 31-ig közölnie a következő 3 éves prognózist az államadóság és a költségvetési hiány alakulására!

Nehéz ebből más következtetést levonni, mint hogy azt a hazugságot követi el épp a Fidesz, amely hazugsággal most már 15 éve vádolja az akkori MSZP-t, azt a hazugságot követi el, amire aztán az egész őszödi beszéd mítosz épült.

Jó étvágyat kívánok ehhez mindenkinek, akit nem zavar ez a kétszínűség. Mi ezt nem fogjuk megenni!”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2021. december 31. 09:21
Ez itten kérem, egy kommunista. Vigyázni kell vele, adandó alkalommal bármire képes lehet. Álcája a szegényekért való hangos aggódás, fegyvere az a fajta dermesztő pimaszság, amit normális ember el sem tud képzelni, hogy egy (látszólag) emberi lény sajátja lehet. No de mi sem vagyunk hülye gyerekek, tanulunk a történelemből és megtesszük a szükséges óvintézkedéseket. Igaz?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. december 30. 19:23
Bandika! Vegyük át. A múlt idő, és a jövő idő közti különbség megvan? (gy.k.: igeidő/igeidők)
Karbantartó9
2021. december 30. 16:27
Az nem mantra te nagyonhülye hazug szar! Ez pontosan így volt! Gyurcsány hazudott és mindenkinél hírzárlatot rendelt el. A KSH nem közölhetett adatokat a választásokig. Ezt az Orbán-gyurcsány vitában Orbán felvetette, és gyurcsány lehazugozta érte. Bárki megnézheti a youtube-on.
tetx
2021. december 30. 15:32
Ostoba tróger, ez nem a fidesz mantrája, hanem az ocsmány főnököd vallomása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!