Orbán Viktor Ádert és családtagjait is lehallgathatta

2021. december 15. 09:24

Orbán annyira fél hatalma elvesztésétől, hogy még saját régi harcostársa után is kémked.

2021. december 15. 09:24
null
Donáth Anna
Facebook

„Orbán Viktor rendszeresen újságírók, üzletemberek, politikai szereplők lehallgatására használják azt a Pegasus kémprogramot, amit eredetileg terrorizmus elleni küzdelemre fejlesztettek ki – erről beszéltem az Európai Parlamentben.Az EP ugyanis nemrég hallgatta meg az Igazságügyi Bizottságának (LIBE) több tagját, köztük engem is a magyar helyzettel kapcsolatban. Felhívtam a parlament figyelmét arra is, hogy Kövér László fideszes házelnök kiszivárgott beszéde, amelyben arról beszél, hogy az ellenzék nemzetbiztonsági kockázat, jól illusztrálja, hogyan tekint a kormánypárt a politikai ellenfeleire és mindazokra, akik nem a Fidesz politikáját támogatják. És persze azt, hogy tényleg bámire képesek.

Mióta a képviselőket tájékoztattam a magyar helyzetről, az is kiderült, hogy Orbán Viktor a testőrein keresztül Áder János köztársasági elnököt és családtagjait is lehallgathatta. Annyira fél hatalma elvesztésétől, hogy még saját régi harcostársa után is kémked – amire Áder is gyanakodott, ezért pár éve lecserélte a saját testőrségét az Orbánhoz közeli TEK-ről a Készenléti Rendőrsége. Ráadásul a lehallgatásokra – legalábbis formálisan – Varga Judit igazságügyi miniszter, és azóta megbukott, korrupt államtitkára adott engedélyt. 2022-ben arról is döntünk, hogy véget vetünk-e ennek a tömeges lehallgatásokra épülő, végletekig korrupt rendszernek, hogy helyette emberséges, igazságos és zöld Magyarországot építsünk.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
690123Ug
2021. december 17. 21:23
Ez a nő velejéig romlott de nem is csidálkozhatunk.Aki ilyen családban nő fel mint ő egy büdös kommunista molesztáló apával, kommunista nagypapával csak ilyen beteg lehet.
Tehetős Totó
2021. december 16. 06:07
Sőt Annácskát a szerető félkész lelkész atya is meg....hatta!
Sulammit
2021. december 15. 22:30
Tökfej vagy Annácska.
masikhozzaszolo
2021. december 15. 18:21
Kénytelen vagyok megint: Lehallgatás: nincs ilyen. A telefonod működik így. Azt mindig megfigyeli a telefontársaság, nem az állam, hanem a szolgáltató, hogy felhívhassanak, vagy hogy telefonálhass, megkaphasd az értesítés a követetteidről a lájkról. A kamera és a mikrofon és a GPS meg mindig be van kapcsolva/bekapcsolható, ha az akku benne van. Nem véletlenül készültek már olyan telefonok, hogy ne tudd kivenni. Ha te kikapcsolod a mikrofont, kamerát, GPS-t, az azt jelenti, hogy TE nem tudhatod, hogy mégis be van kapcsolva, neked nem mondhatják meg merre jártál. De a naplózás marad, csak számodra titkos. De még ott van a bankkártyád is. Csippel. Nincs benne elem. Mégis fizetsz vele, vagyis tudják, a bank, hol, ki vagy, mit vettél. Már csak a helyi kamerák IP címét kell beütni. És a rendszámod is tudják. És a közúti kamerák képein is ott mosolyogsz a szélvédő mögött. És a rendszámleolvasó is azért is van a pályán, nem csak azért, hogy fizettél e. Hogy te biztonságban legyél. LF. Mama. Lehallgatás meg nincs. A nyomozó kikérheti a beszélgetést a telefontársaságtól, ha aláírták a kikérésről az engedélyt. Bíró, stb. Láttam a Huszti úton a NAV nyomozóirodában a kikéréseket, kitöltve. Akkor még PannonGsm, Westel, Telenor. Hát persze ez ugye államtitok. Talán. Az első Orbán kormány idején az új induló telefontársaság nem kaphatott működési engedélyt, amig talán 70millárdért, nem biztosították a lehallgatáshoz, rögzítéshez szükséges eszközöket, kapcsolatot, hátteret. Annyiért lehet már lehallgatót-rögzítőt venni. A Kozma gyilkosság után 3 évvel telefonbeszélgetést hallgatott meg a bíróság. Mert ugye a bíró már 3 éve engedélyt adott, hogy a lépcsőházban ezeket a telefonokat hallgassák le. Mert tudta, hogy majd ő lesz a bíró, és ott lesz a Kozmagyilkosság. Ne má!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!