Szegény Orbán nem lehet űrhajós!

2021. november 04. 18:39

Szegény miniszterelnök kénytelen lesz valami más munka után nézni a jövő tavaszi választás után.

2021. november 04. 18:39
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Bejelentették a napokban, hogy megkezdődött az újabb magyar űrhajós kiválasztása, a program keretében olyan személyt keresnek a feladatra, aki: kiegyensúlyozott személyiség, stresszhelyzetben is jó döntési képességgel rendelkezik, találékony és képes csapatban dolgozni. Ebből a Fidesz miniszterelnöke sajnos legfeljebb csak a találékonyság kritériumának felel meg, de aligha nevezhető kiegyensúlyozottnak, egyszemélyi rezsimjét ismerve képtelen csapatban dolgozni, de tapasztalva, hogy hova juttatta az országot, a döntési képessége sem mondható igazán megfelelőnek.

Úgyhogy szegény miniszterelnök kénytelen lesz valami más munka után nézni a jövő tavaszi választás után, mert az űrhajós programba sajnos nem fogják felvenni…”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2021. november 07. 12:12
Ez egy hit any ganye
Tóth Mária Éva
2021. november 06. 12:48
Háááát, ez a nívó mindent visz, nagyon lent van! /klasszikus idézve).
Olioli
2021. november 05. 21:47
Figyelj te dinnye fejű!!!! Neked van lehetőséged űrhajósnak lenni, mert felveszlek a csapatomba és a kiképzés után úgy rúglak PICSÁN, hogy a holdig repülsz!!!!
hatvanas
2021. november 05. 21:40
Újhelyi honnan ismeri a "munka" szót...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!