Újabb baloldali álhír, ezúttal Rónai Sándor DK-s EP-képviselő tollából!

2021. november 03. 13:35

Az Európai Unió nevében aláírta az egyezményt az Európai Bizottság is, melyet hazánk is támogatott.

2021. november 03. 13:35
null
Tóth Edina
Facebook

„Újabb baloldali álhír, ezúttal Rónai Sándor DK-s EP-képviselő tollából‼ 

A DK-s politikus – alias Dobrev Klára táskahordójának – állításával ellentétben hazánk csatlakozott az erdők és termőföldek védelméről szóló egyezményhez a glasgow-i COP26 klímacsúcson! 

  • A megállapodás – amelyet több mint száz ország képviselői írtak alá – célként tűzi ki, hogy 2030-ig meg kell állítani, sőt vissza kell fordítani a nagyipari méretű erdőirtást és a vele járó talajerózió folyamatát.
  • Az egyezményhez csatlakozó országok közzétett listáján szerepel mások mellett Brazília, Oroszország, az Egyesült Államok, Kanada és Kína. Az Európai Unió nevében aláírta az egyezményt az Európai Bizottság is, melyet hazánk is támogatott.
  • A megállapodáshoz kapcsolódva többtucatnyi globális nagyvállalat kötelezettséget vállalt továbbá arra, hogy a jövőben nem finanszíroz olyan beruházásokat és ipari tevékenységeket, amelyek közvetlenül kötődnek az erdőségek kiirtásához.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sasszem
2021. november 04. 08:29
Anyja, Apja hithű kommunista a szó legrosszabb értelembe vett prolik, de legalább nem hazudnak. Fiuk, sanyika egy fapados cipőeladó volt egy spotszereket forgalmazó cégnél, innen emelkedett az EU-ba. Mégis mit várunk tőle, állítólag van egy büfészakos "diplomája". (kommunikáció szak) Pont ennyit ér a kisfiú!
illibernyák
2021. november 04. 08:17
Csak három kérdésem lenne Kinek a f@szát tisztelhetjük a hölgben? Kk ez a fideszpina:? Mi a retkes f@szért kell ezeket itt terjesztgetni?
T. Péter
2021. november 03. 18:42
Helyes, hogy mégis aláírjuk, de Edina, a dolog kezelése részedről hamis. Ugyanis valóban a ma délutáni frissítéssel jelent meg további 23 ország a listán, és ezek között most már ott vagyunk: https://ukcop26.org/glasgow-leaders-declaration-on-forests-and-land-use/ 3rd November 2021 (13.45) Két nappal ezelőtt, amikor erről elkezdett beszámolni a magyar sajtó, akkor bizony csak 105 ország volt a listán, tehát akkor még valóban hiányoztunk róla. Jobban tetted volna, ha nem vagdalkozol értelmetlenül és ostobán, hanem az igazságot írod meg: hogy igen, a mi nevünk csak mostanra került fel a listára, korábban valóban nem volt ott. (Ha pedig úgy gondolod, hogy a hivatalos listát közreadó weboldal a hibás, akkor talán nekik kellene szólni, nem azt a magyar sajtót kárhoztatni, aki beszámol arról, amit a hivatalos listán lát).
írmag
2021. november 03. 16:09
A büntetendő ügyekből miért került ki a politikai bűn, melyet a rákosi-kádár érákban a magyarság ellenében tömegesen alkalmaztak, sőt a hazafiakat hazaárulóként minősítették. Elég volt a hazugságok eltűréséből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!