Az osztrák miniszter sem magánrepcsit, sem katonai luxusgépet nem használ

2021. november 08. 09:00

Ránk is ez vár – kormányváltással.

2021. november 08. 09:00
null
Szél Bernadett
Facebook

„Az éjjel Leonore Gewessler osztrák zöldminiszter megkezdte kétnapos VONATútját a Glasgow- i klímacsúcsra. Közben megáll tárgyalni Brüsszelben és úgy megy tovább a COP26 -ra. Semmi magánrepcsi, semmi honvédségi luxusgép, semmi fakszni. Valahogy így kell ezt. A kép a saját facebook oldaláról származik, és korábbi, még a »klímajegy« bevezetése kapcsán készült – ugyanis az osztrákok a Fidesztől eltérően nem a kínai kommunista pártnak építenek vasutat, hanem a saját, amúgy már amúgy most is elég profi hálózatukat és a közösségi közlekedés egészét fejlesztik. Ránk is ez vár – kormányváltással.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2021. november 11. 10:47
Szél Bernadett fölött elszállt az idő. Ez alatt sem lett okosabb, sőt a korábbi tudása is megkopott. Kár érte. Az ilyen ostoba megnyilvánulások jól mutatják a hanyatlást.
Attyla
2021. november 10. 08:25
Ezt a dübörgő luvnyát a férje se .assza +.
masikhozzaszolo
2021. november 09. 10:19
Szél, Szél! Ejnye-bejnye. Hazudsz! https://mindenszo.hu/video-elkertek-orban-viktor-jegyet-a-vonaton Orbán Viktor a vonaton megy Kurtz-hoz.
John To
2021. november 09. 00:05
Katonai Luxusgép? Az meg micsoda? Fából vaskarika? A katonai járművek mindenről ismertek csak luxusról nem. De értem én, kell a süket propaganda a habzószájú szektatagoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!