Tisztelt Márki-Zay Péter! Az elmúlt hetekben nagy érdeklődéssel figyeltem a megszólalásait

2021. november 07. 09:24

Nagyon nehéz bármilyen rendszert felfedezni ezekben.

2021. november 07. 09:24
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Nyílt levél Márki-Zay Péter Úr részére!

Tisztelt polgármester Úr!

Az elmúlt hetekben nagy érdeklődéssel figyeltem minden megszólalását. Nagyon nehéz bármilyen rendszert felfedezni ezekben. Könnyen lehet én nem rendelkezem azzal az intellektuális képességgel, hogy ezt a rendszert megtaláljam, de ígérem a következő hetekben tovább próbálkozom.

A sok-sok állítás közül a következőre kaptam fel a fejemet. Ön azt mondta, »Orbán Viktor csak 2019-ben több mint 55 ezer migránst telepített be Magyarországra, a letelepedési kötvénnyel pedig 20 ezret.« Éppen ezért vettem a fáradságot, és ellátogattam a KSH oldalára. Két képet osztottam meg az oldalamon. Az egyiken az látható, hogy hányan kaptak menedéket Magyarországon az elmúlt 20 évben. A másikon pedig, hogy hány külföldi állampolgár élt Magyarországon 2010-2021 között.

Tisztelt polgármester Úr!

Ön villamosmérnöki szakot is végzett, tehát a matematika alapszabályaival tisztában kellett lennie, ha diplomát szerzett. Magyarország 2000 óta összesen még 10 ezer személyt sem fogadott be. Mindezek mellett, míg 2010-ben még több mint 197 ezer külföldi állampolgár élt az országban, addig 2021-ben már csak 194 ezer, tehát az itt élő külföldi állampolgárok száma is csökkent.

Mindezek fényében pedig a mostani kormányt bevándorláspártisággal vádolni, az egy közönséges hazugság. Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjen valótlan állítása miatt! Ön sokszor hivatkozik arra, hogy hívő keresztény ember, éppen ezért szomorú lenne, ha eme ostoba hazugság Önre égne, és ezzel közösséget vállalna. Bízom benne, jó döntést hoz majd!

Üdvözlettel: Kovács András”

Nyitókép: Kovács András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. november 10. 04:50
Andriska! Orál Viktor COVID intézkedéseiben látsz bármilyen ÉRTELMET? No EZ a probléma.
Levente
2021. november 08. 04:22
Berecskereki 2021. november 7. 11:16 Részletesen kifejti, hogy az Orbán kormány alatt a Magyarországon élő külföldiek (jelentős részben az elcsatolt részekből érkező magyarok) száma: 2.138-al növekedett. Tehát Maki Szar hazudik. Ami ennél is lényegesebb, hogy az USA, amely egy bevándorló ország, falat épít az illegális bevándorlók megfékezésére és csak legális bevándorlók vannak szívesen látva (megjegyzem a helyzet hasonló Ausztráliában is). Tehát Mo is fogad legális bevándorlókat és kerítést épít az illegálisok kint tartására.
Agricola
2021. november 07. 14:40
Márki-Zay sokszor hivatkozik arra, hogy hívő keresztény ember. Ha az lenne, akkor legalább igyekezhetne a Tízparancsolatot betartani. A nyolcadik parancsolat tiltja a hazudozást!
T. Péter
2021. november 07. 14:28
"Könnyen lehet én nem rendelkezem azzal az intellektuális képességgel, hogy ezt a rendszert megtaláljam, de ígérem a következő hetekben tovább próbálkozom." Ez magas labda volt. Ugyanis a táblázatod csak egy egészen kis hányadát mutatja a migránsoknak (menedékkérők és nemzetközi védelemben részesülők).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!