Szeretném megmutatni, mennyire gusztustalan propagandamunkát végez a teletext

2021. november 12. 09:56

Júliusban borzalom volt az 500 forintos benzin, ma reggel pedig a kormány torzítja a piacot.

2021. november 12. 09:56
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Akkor egy konkrét példán szeretném megmutatni, hogy mennyire gusztustalan propagandamunkát végez a teletext.

Júliusban arról firkáltak, hogy borzalom, ami történik »közel az 500 forintos benzin«.

Majd ma reggel, miután a kormány beavatkozott az áremelkedésbe, leírják, hogy »torzítja a piacot«, valójában teljesen mindegy, hogy 520 vagy 480 egy liter és hasonlók.

Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy ilyen ócska, legalja propagandát kiábrándító lehet mívelni.”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2021. november 15. 09:37
Na de mindkét állítás igaz nem?
nick89
2021. november 12. 13:52
És " gyűlülöm" = gyűlölöm. Kínaitól ne várj magyar helyesírást...
Mócsing
2021. november 12. 12:43
államadósság soha ilyen magas nem volt, infláció az egekben, én speciel érzem is , hogy lószart nem ér a pénzem. szomorú ez. Lehet nem Viktor tehet róla de a következményeit meg fogja érezni, ha az embereknek fáj akkor lehet kapálózni csak haszna nem lesz, kevés lesz akkor a migránsozás meg brüsszelezés... válságban buknak a kormányok, ha jól kezelik, megszorítanak, akkor azért ha lazán, és elszáll mindennek az ará akkor meg azér.
csuszka
2021. november 12. 12:42
Elolvastad egyáltalán a cikkeket, Dani, vagy csak a címek alapján ítélsz? Az elszálló benzinárakról szóló cikkekben a Telex meglepően korrekten kifejti, mi az oka a benzinár emelkedésnek, de NEM kérnek kormányzati beavatkozást. A benzinárat maximáló baloldali rendelet kapcsán sem propagandát nyomnak, hanem leírják, hogy valószínűleg nem lesz katasztrofális (nem mennek tönkre a benzinkutasok 3 hónap alatt), de a piactorzító hatás veszélyes. Egyébként egy hete még Orbán Viktor is ezt mondta Jakabnak a Parlamentben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!