Megjött a Závecz nevű villamos

2021. október 06. 12:36

Karácsony Gergely esetleges kudarca után ebben az országban több főszerkesztőnek le kéne mondania.

2021. október 06. 12:36
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Megjött a Závecz nevű villamos is – még egyértelműbb számokkal arra vonatkozóan, hogy kinek is kéne visszalépnie. De ez most számomra másodlagos, mindenkitől elnézést kérek, de engem ennél a helyosztó mérkőzésnél jobban érdekel, hogy lesz-e valaha még szavahihető elemzés és valódi sajtó Magyarországon. Ezek a sorok ugyanakkor jelentek meg, az első a Závecz.

És akkor egy fél jó szó Fekete-Győr Andrásról. Igen, ekkora bukta után az a minimum, ha  valaki bizalmi szavazást kér maga ellen, és ő megtette. Azonban, ha tényleg ez az eredmény, amit látunk, akkor itt van nagyobb vesztes, mint ő. Karácsony Gergely esetleges kudarca után (és ebbe egy kínkeserves, mindent bevető, utolsó tartalékokat is mozgósító győzelmet is beleértek) ebben az országban több főszerkesztőnek le kéne mondania.”

Kép forrása: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2021. október 06. 19:45
És jó homokkal van feltöltve a villamos?
brekker
2021. október 06. 19:16
És nem a Fidesz vagy a kormány állítja ki róla a bizonyítványt, hanem a saját szavazói és szövetségesei.
brekker
2021. október 06. 19:14
Az elkötelezettek erre csakazértis befeszülnek, de a választás a bizonytalanok megnyeréséről szól.
brekker
2021. október 06. 19:11
Tulajdonképpen eddig sikeres az előválasztás, kilótték a teljesen kretén Karácsonyt. Ezzel kell a majd a fővárosban és vidéken a Fidesznek kampányolnia, úgy, hogy bemutatják a fővárosi szavazóknak a Karácsonyról készített 2019-es plakátjaikat, hogy látjátok hülyék, mi előre megmondtuk, milyen szerencsétlen bohóc ez az alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!