Úgy érzem magam, mint a régi sanzonban: „Én nem hiszem, hogy normális vagyok”

2021. október 12. 12:24

A kételyt Semjén Zsolt ültette belém.

2021. október 12. 12:24
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Azt nyilatkozta a Hír tévében: »A vadászati világkiállítás végső üzenete a normalitás.« Nálam eddig ez az üzenet, ha végső, ha nem, abszolut süket fülekre talált. Itt állok tehát, és egy fikarcnyi normalitásban sincs részem.

Aztán folytatta az eligazítást: »MI a természet rendjét, ami a teremtés rendjét tükrözi, evidenciának tekintjük, nemcsak az állatok, növények, ásványok tekintetében, hanem az ember és a társadalom tekintetében is. A természet rendjét mindenkinek tisztelni kell.«

Rendben van, tisztelem. Azoknál biztosan jobban, mint akik minden útjukba eső fát kivágatnak, minden zöldet lebetonoznak, a természetvédelmi területeknek sokkal kevesebb pénzt adnak, mint a vadászkiállításra, és az ásványokról először az jut eszükbe, hogy na, akkor itt gyorsan bányászati jogot kell adni Orbán-papának.

Sajnos, arról sem vagyok egészen meggyőzve, hogy a természet rendje szerint az élőlényeknek feltétlenül tömegestül kell kitömniük egymást. És ami a teremtés rendjét illeti, amit erről olvastam, aszerint az Úr mintha megteremtette, és nem kitömte volna az állatokat.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irgalmatlan.szamaritánus
2021. október 13. 11:56
Érdekes, hogy ha a bayer ír cikket, nem a zsótti táskás szemeivel foglalkoztok, meg a pofájára kapott, ottfagyott pofontól ferde képével, meg a választékosan ocsmány jelzőivel. Egy fideszes ettől szép ember.
filamer
2021. október 13. 06:59
JÓL, ÉS PONTOSAN HISZI LENDVAI! Valóban nem normális . A gázár emeléséről adott előrejelzésekor is vagy totál részeg lehetett, vagy valakinek a kedvéért egy óriásit HAZUDOTT! " Reggel, este, meg éjjel-nappal "!
szürkeSzarvas
2021. október 13. 06:58
Nem tud méltosággal megöregedni. Fekete berlinerkendőben járbi,bundabugyiban,hagyva a fiatalkurvás allűröket a Palácsiktimire és a Gaálceciciára..
2021. október 13. 06:15
Sanzon ,kuplé egyre megy, annak aki művészeti kérdésekben is cenzúrázott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!