Zöldítés és korrupció

2021. szeptember 01. 08:47

Budapest zöldítésére a korrupcióellenes küzdelemből lesz pénz.

2021. szeptember 01. 08:47
Donáth Anna
Facebook

„Nem csak lakóingatlanokra, a lakókörnyezetre is ráfér a zöld fejlesztés. Budapest egyik nagy problémája ugyanis, hogy az utcák alatt húzódó vezetékek miatt nem lehet mindenhol fásítani. Ahol viszont lehet, ott el kell kezdeni, akár úgy is, hogy a parkolási rendet újragondoljuk. Ahol pedig nem lehet, ott pedig kreatív megoldásokat kell alkalmazni: Hamburg például a házfalak zöldítésének költségéből 60 százalékot fizet, és ilyen program nálunk is lehetne. Emellett a foghíjtelkeket is parkosítani kell, és Marci fenti tervei mellett, a Podmaniczky utca, illetve a Verseny utca melletti MÁV-os rozsdaövezetekből is parkot és zöld városnegyedet kell építenünk.

Minderre pedig a korrupcióellenes küzdelemből lesz pénz. Az Európai Parlament felmérése szerint évente 10-30 milliárd dollárt veszítünk a magyar GDP-ből a korrupció miatt. Ha ennek csak a töredék visszakerülne az államhoz, már bőven lenne pénz ezekre tervekre. Marci a garancia arra, hogy rendszerszintű változást hozzunk és egy új nyugati Magyarországot építsünk. Kérlek támogassatok szavazatotokkal Budapest 5-ös számú egyéni választókerületében az előválasztáson, hogy közösen dolgozhassunk egy igazságos, emberséges és zöld ország megteremtésén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 02. 19:38
00
Mexivtad
2021. szeptember 02. 11:09
Nagy lózungok, ami kb lepkefing a hurrikánban. Éljen a világtúloldaláról ideszállított bambusz fülpiszka, és szívószál! :-)
Magnólia
2021. szeptember 01. 16:25
Maximum, ha otthon a kis nyomdáddal készítesz pénz. A korrupció ellenes küzdelemről érdeklődj az üvegszemű Keller elvtárstól.
lofejazagyban
2021. szeptember 01. 14:42
a dugók biztosan javítják a levegő minőségét. Engem csak az vigasztal, hogy a lelkes nyomentumos aktivisták amikor kerékpároznak, akkor ezt a szar levegőt nyelik. Mínusz 10 év nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!