Sokszor megkérdezik tőlem, hogyan bírom elviselni a dolgokat

2021. szeptember 06. 09:46

Egy volt képviselő lelökött a székemről.

2021. szeptember 06. 09:46
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A szekszárdi Sötétvölgyben, tegnap este. Sokszor megkérdezik tőlem, hogyan bírom elviselni a dolgokat. Csak az elmúlt hetekben pl. 1) lehazugozott  Orbán államtitkára, mert megmutattam, hogyan reptette a miniszterelnök a családját honvédségi luxusgéppel Rómába; 2) lehazugozott egy pesti polgármester, aki telket akar eladni Tiborczéknak csökkentett áron; 3) egy falusi polgármester, aki pont attól a cégtől vett focipályás luxusházat, akik bolondra keresték magukat a falu »strandfelújításán«; 4) egy volt képviselő, aki a választások után káromkodva nekem rontott és lelökött a székemről; 5) egy jelenlegi képviselő a »múltamban található sötét foltokkal« fenyegetett lejáratással, majd 6) ugyanő valami etikai bizottság elé akar citálni engem, mert egy vicces párt viccelt vele. 7) Ugyanez a képviselő pedig kicsit korábban a Partizán interjúban összeférhetetlen, kellemetlen alaknak titulál, mert lelepleztem a trafikcsalást.

Nem szoktam családi képeket kitenni ide, mert amennyire lehet, távol akarom tartani őket ettől a mocsoktól és a gyerekeknek vannak személyiségi jogaik. Most is olyan fotót választottam, amelyik minősége miatt nemigen felismerhetőek. De a feleségem és a nagyobbak kénytelenek látni és elviselni, ahogy nap mint nap gyaláznak engem azért, mert a magam szerény eszközeivel megpróbálom a korrupciót bemutatni. Emiatt sokszor ők maguk noszogatnak, hogy néha azért mutassam meg, hogy nem vagyok egyedül. Addig fogom elviselni a támadásokat és addig fogom ezt csinálni, amíg ők bírják.”

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. szeptember 07. 09:08
Hogy bírja valaki elviselni a dolgokat?! Hát például, ha beteges feltűnési kényszere van esetleg.....
balbako_
2021. szeptember 06. 18:06
Tehát nem szeretnek téged az emberek. Szerethetnének, de semmi nincs ami szeretetre méltó lenne benned. Őszintén szólva utálnak mint a kukoricagölödint. Mert utálatos vagy.
litográfus
2021. szeptember 06. 18:03
"Egy volt képviselő lelökött a székemről." Történetesen ez a volt képviselő a párttársad volt. Nagyon finoman fogalmaztál.
héttörpe
2021. szeptember 06. 17:12
Az a faszi, aki leverte, ha rendes munkát végzett volna, kb már most szabadulna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!